Logo

KONCENTRÁLÁS A SULIBAN

kas

Szülőként fontos számunkra gyermekeink - akik számos kihívással néznek szembe nap mint nap - iskolai teljesítménye. Kortárscsoportok "tiszta őszintesége", a klikkek kialakulása és elszigetelődése gyermekeink lelkét igencsak megtépázzák. A barátok, barátnők védelmi bástyája és biztonságos megléte ha van, sokat segít.

Reggel 6.30-7.00 óra közötti ébredés, készülődés gyakran reggeli nélkül, gyakori jelenség a családoknál. Utána pedig indul 7.30-15.30-ig a fegyelem, figyelem összpontosítás, számonkérés és egy kis játék a szünetekben, természetesen az iskolai házirendet betartva.

A fent leírtak szerint a 8 óra munka megvolt a gyermekeink napirendjében, most már a dal szerint is jöhet a 8 óra pihenés és a 8 óra alvás.

Viszont az élet más utat mutat gyermekeinknek, hiszen 16.00 óra után jönnek a sportfoglalkozások és a különórák, majd a biztonságos otthon megtalálását követően a házi feladat megírása és a másnapi verstanulás, angol szavak elsajátítása, stb.

Hogyan legyen egészséges testileg, lelkileg és szellemileg a mai kor ifjúsága?

kas 3 1

Nehéz és összetett kérdés. Édesanyaként, életvezetési tanácsadóként és természetgyógyászként saját példánkon keresztül szeretnék utat mutatni.

Édesanyaként szükségem van a nyugodt reggeli relaxációra, Chi-kung mozgásformára és a nyugodt Nahrofit kávés reggelim elfogyasztására a Nahrin étrend-kiegészítőkkel. Ezt a reggeli "arany órámban" békességben és lelki nyugalomban megélhetem.

Aztán indul a pörgős reggeli program, kelnek a lányaim, készülnek az egészséges reggeli italok Nahrofit vanília és kávé ill. a tányérjukra kerül az Omega 3 és a Magnézium kapszula. Nem maradhat el a Narosan Mini gumicukorka, hiszen fontos számomra az őszi-téli immunerősítés és a nyugodt gondolkodás megteremtése számukra.

Hogyan segíthetünk gyermekeinknek, hogy kihozzák magukból a maximumot?

A Nahrofit italok reggelire és a Nahrin Halolaj kapszula Omega-3 zsírsavakat tartalmaznak, amik hozzájárulnak az agy és az idegrendszer normális fejlődéséhez és működéséhez. Ezeket az esszenciális zsírsavakat a szervezetünk nem tudja előállítani, ezért külső forrásból szükséges magunkhoz venni. Omega zsírsavakat tartalmaznak a halak, különösen magas arányban a makréla, szardínia, pisztráng és a tonhal. Szülőként tudom, hogy ezen alapanyagokból készült ételek nem mindennap kerülnek a családok asztalára.

A Nahrofit anyabarát italok reggel gyorsan és a gyerekek által is könnyen elkészíthetőek és ami a legfontosabb: finomak és nem halízűek.

kas 2Hogyan történik nálunk a stresszoldás?

Az esti órákban a lányoknál relaxációs perceket iktattunk be - választható a Citromfű fürdő, a talpmasszírozás Levendula krémmel vagy a lágy zene egy kis Citromfű teával.

Alapszabály nálunk az őszinteség, hogy a lelküket ne nyomja rossz jegy, esetleg nézeteltérés a barátokkal ill. most már a serdülőkor egyéb édes problémái. Amit ma nem mond el a gyerek a szüleinek - időhiány miatt például -, azt nem vagy csak nagyon nehezen mondja el másnap. Az idő kerekei nagyon gyorsan peregnek, mint ujjaink között a homokszemek, ezért legyen időnk beszélgetni gyermekeinkkel, mert gyorsan elröppenek azok az ÉDES évek!

Számomra biztonságot jelentő Just és Nahrin termékek segítenek nemcsak a munkám minőségi elvégzésében, hanem a szülői szerepem sikeres gyakorlásában is.

Ajánlom Neked is tiszta szívvel!

Hegyi Gyöngyi
természetgyógyász-reflexológus
Egészségügyi Team
70/457 2712

kas 3

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.