Logo

ÉLETFA ÓVODA MISKOLCON!

eom

Bár szeles, hűvös volt az a bizonyos hétfő, a szívet, lelket átmelegítő esemény kompenzálta a kissé barátságtalan időjárást.
A Föld Napját ünnepelte szüleik jelenlétében sok mosolygós apróság Miskolcon   a Szent Anna óvodában április 25-én. Kedves produkciók, majd akadályverseny, és végül virágültetés volt a program.

De miért is írok én erről?
Nos, azért, mert ez volt az a jeles nap, amikor is egy már régen elkezdett folyamatra rátettük a koronát: az óvoda hivatalosan is elnyerte az ÉLETFA PROGRAM ÓVODA megtisztelő címet!

Hónapok óta ismerkedünk, előadásokkal, személyes érintésekkel, a Klubunk látogatásával családok, óvónők váltak nyitottá azokra a lehetőségekre, amelyeket biztosítani tudunk, és kölcsönösen támogatni tudjuk egymást céljaink elérésében!

Nagyon örültem, mikor a rendezvény elején néhány szóban közelebb hozhattam a szülőkhöz, a gyerekekhez az Életfa Programot, mikor Schmidt Ferenc köszönthette a csöppségeket, a szülőket, óvónőket, és persze mikor "felavattuk" a gyönyörű arany színű Életfa Óvoda táblát!

eom 1

A program szép zárásaként az akadályversenynek bizony volt Életfa Program állomása is, ahol játékos feladatot oldottak meg a gyerekek, és kóstolóval is gazdagodtak.

eom 2Mi is gazdagodtunk, nem csak az aznapi élménnyel, hanem az új Életfa Óvodánkkal a további gyümölcsöző együttműködésünk, és Programunk további miskolci kiteljesedésének reményével is!

Szeretettel:

Szilágyi Ildikó
A Napsugár Csapat Vezetője
Legjobb Szponzor
209519908

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.