Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

AZ EGÉSZSÉGÜGYI TEAM LEGÚJABB TAGJA

aetltKedves Életfások!

Idén tavasszal lesz 4 éve, hogy először hallottam az Életfa Programról és azokról a csodálatos termékekről, amik nagymértékben hozzájárultak a gyógyulásomhoz, és ahhoz, hogy ma családom egészséges életmódot folytat, egészségesen táplálkozik, és kb. 4 éve egyáltalán nem beteg.

Hegyi Gyöngyi, a Delfin csapat vezetője volt az a nagyszerű asszony, aki bevezetett az Életfa csapatba, aki segített "leszokni" a gyógyszerekről (megismerkedésünkkor napi 17 tablettát szedtem!), aki megismertette a svájci minőségi táplálék-kiegészítők és vitaminkészítmények palettáját , a Nahrin és Just termékek sokszínűségét és jótékony hatásait. Emellett rendkívül sok szeretetet, gondoskodást és figyelmet kaptam Tőle és csapatától is, amit ezúttal is szeretnék megköszönni!

A Nahrin és Just termékek saját magamon tesztelése indított el ahhoz a gondolathoz, hogy gyógynövényekkel kezdjek el foglalkozni. Nagyon érdekelt a termékek összetétele, amit az Életfa Konferenciákon kiváló előadások keretében részben hallottam is.

Hogy elmélyítsem az új ismeretek megszerzését 2013. őszén beiratkoztam Miskolcon Pápai Gyula tanár úr magán természetgyógyász iskolájába és először a saját magam kikapcsolódására, örömére elkezdtem tanulmányaimat. 2014. évben természetgyógyászatból 97%-os vizsgát tettem. 2015. évben egészségügyi ismereteket, anatómiát, kórtant és egyebeket tanultam Breznai Annamária tanárnőtől. A vizsgám ebből a tárgyból 98 %-ra sikerült.

A harmadik év a gyógynövénytan volt. Bindáné Orosz Éva fitoterapeuta oktatott minket és vitt gyógynövénytúrára, illetve készítettük vele a gyógynövény krémeket és egyéb kenceficéket. Az idén 2016. március 7. napján volt a legnehezebb megmérettetés a 3 év anyagából, a szóbeli és gyakorlati vizsga. Csodásan sikerült, mindkét vizsgán 5-5 érdemjegyet kaptam, az elméleti vizsgából még külön dicséretet is.

Nagyon boldog vagyok, hogy 54 éves létemre ilyen komoly megmérettetést könnyen és sikerrel vettem! Ezután kritikusan és célzottan tudom Nektek ajánlani a Nahrin és Just termékeket, mint szakember és mint Életfa Országos Egészségügyi Team tag. Ezúton is köszönöm Schmidt Ferenc Igazgató úrnak a bizalmát, hogy erősíthetem szakmaiságommal a programunkat!

Örülök , hogy az Életfa Program elindított egy olyan úton, amelynek bejárása során segíthetek Nektek , és mindenkinek , aki igényli , hogy ebben a rohanó , emberi fizikumot és pszichikumot romboló életben  próbáljon meg egészséges maradni , egészségesen élni !

Szeretettel:

Balázsné dr. Burkus Gabriella
természetgyógyász - fitoterapeuta
Miskolc, 2016. március 16.

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok