Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

ADVENTI KÉSZÜLŐDÉS

karacsonyi dekor

Eltelt egy év és ismét eljött az Adventi várakozás, készülődés ideje. Szinte már hagyomány, hogy a Delfin Csapat egyik tatai klubjának tagjai Tóthné Cserhalmi Mariann vezetésével kreatív kézműves délutánt szerveztek a téma iránt érdeklődő családoknak.

Lehetett többek között koszorút kötni, asztaldíszt készíteni, az ünnepet megidéző képeket színezni. Én kaptam a megtisztelő lehetőséget, hogy egy új technika bemutatásával hozzásegítsem a körém sereglő gyermekeket és felnőtteket, hogy elkészítsék családtagjuknak, valamelyik barátjuknak a karácsonyi ajándékot.

Az újrahasznosítás jegyében maradék fonalak felhasználásával készítettünk dísztárgyakat, ceruzatartókat, kisebb vázákat stb. Természetesen ehhez elsősorban Just-Nahrin termékek kiürült üvegeit, dobozait használtuk fel. Lényegében mindenki tetszőleges fonallal szorosan körbetekerte az üveget vagy dobozt.

Egy általam készített sablon segítségével virágokat készített és azzal díszítette a karácsonyi ajándéknak szánt tárgyat. Sok szebbnél szebb dísztárgy készült el az estébe nyúló délután folyamán. A jelenlévő vendégek nevében is szeretnék köszönetet mondani a családi délutánnak helyet biztosító Pannon Laser Kft-nek, hogy rendelkezésünkre bocsátotta a termet, ezzel segítve az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő meghitt kézműves délutánon való részvételt.

Köszönöm a sok pozitív visszajelzést és a sok-sok mosolygó arcot!

Kecskés Elekné Ildikó
a Delfin Csapat gyerek klubjának tagja
06 70 7704622

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok