Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

AJÁNDÉKÖTLETEK KARÁCSONYRA

Karácsonyi ötletek

Szeretnéd minőségi ajándékkal meglepni szeretteidet? Sokat gondolkoztál, de még nem jöttél rá, mivel tehetnéd emlékezetessé a karácsonyi ajándékozást?

Ebben nyújtunk Neked segítséget a csúcsminőségű Just és Nahrin termékek segítségével.

 

levendulaA Levendula krém a tökéletes hidratáló minden esetben és minden esetre. Gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő hatású, ápolja és erősíti a bőrt és annak szerkezetét. A zsíros, pattanásos bőr kezelésére tökéletes választás, ez így a nyári kánikula idején nagyon fontos, ráadásul a napégéstől szenvedő testfelületek kezelésére is ideális. A nyári időszakban gyakoribbak a különböző bőrgyulladások, immár nem kell rettegnünk tőlük, hiszen kéznél van a segítség!

A mindennapjainkban, de utazás, különleges munka - betegápolás, babaápolás - során fontos lenne a tiszta kéz, de a kézhigiénia feltételei nem mindig és mindenhol biztosítottak.

Néha akárcsak a buszon, villamoson vagy metrón történő utazás után, ahol oly sokan fogják a kapaszkodót, akár tüsszentés vagy orrfújás után is, bizony jólesne felfrissíteni illetve „tehermentesíteni” a kezeinket. De, hogyan?

A gondolat igazán csábító: tiszta kezek mindig és mindenhol! Szép, szép, de így első hallásra egy kicsit kivitelezhetetlennek tűnik a dolog. Pedig nem az, a Just cég erre is talált megoldást, egy áttetsző, gél állagú készítmény előállításával, ez pedig a Kéztisztító gél.

Gondoljuk csak el, a kis üvegecske mindenhol képes meglapulni: táskánkban, zsebünkben, autónkban, és bármerre is járunk csak egy mozdulat, egy borsónyi mennyiség, amit szétdörzsölünk a kezeinken és máris tiszta, baktériummentes a kezünk. S ez nem minden, a gél összetevői emellett még táplálják, ápolják is a kéz bőrét.

Tehát mégis megvalósítható! - Na persze, egy ilyen céggel a háttérben, nincs lehetetlen!

citromA Gyógynövényes szájápoló négyszeres hatásával egyedülálló módon biztosítja a tökéletes szájhigiéniát: fertőtlenít, eltávolítja a foglepedéket, gyulladás gátló, ápol és frissít.

Összetételének – gombernyő, citromfű, borsmenta, citrom – köszönhetően remekül kiegészíti a napi száj- és fogápolást.

7-10 cseppet kevés vízben oldjunk fel, és kb. fél percig öblögessük a szájat, a garatot és a torkot.

A Just Érzéki fürdő szárnyakat ad az érzékeknek. Jótékony hatású szantálfa olajat és kivonatot tartalmaz – több értékes illóolajjal vegyítve. A pacsuli és az ylang-ylang olaj csökkenti az érzelmi ingadozásokat, és javítja a kedélyállapotot. A jojobaolaj védi és ápolja a bőrt, simává és bársonyossá varázsolja azt.

Csodálatos, afrodiziáló hatású, érzéki élményt nyújt kettesben fürdőzve, harmóniát és érzékiséget varázsol a fürdőszobába. Jó kedvre derít és ellazít, oldja a belső feszültséget, segíti a belső regenerációt.

Barackos ice teaA Barackos Ice-Tea igazi különlegesség a gyerekek számára!

Az őszibarack gazdag C-vitaminban, káliumban, kalciumban és magnéziumban.

Kiváló ízű, cukormentes, minimális kalóriát tartalmaz, energiát biztosít.

Gyorsan elkészíthető: 3 enyhén púpozott evőkanálnyit tegyünk 1l vízbe, jól keverjük el.

Kiadós: 22 liter egyetlen dobozból. Cukorbetegek is fogyaszthatják.

Saláta fűszerkeverékSaláta fűszerkeverék

A saláták nagyon változatosan elkészíthető ételek, a modern konyha és az egészséges táplálkozás egyaránt elképzelhetetlen nélkülük. Főleg ha ismerjük az alapanyagokat, valamint a családtagok, barátok, asztaltársaságok ízlését. Az igazán jó saláta készítésének alapfeltétele, hogy a fűszerezés rejtelmeiben, a dresszingek elkészítésében jártasak legyünk. Ezt könnyíti meg számunkra a Saláta fűszerkeverék, amely hideg - meleg saláták, köretek, zöldségfélék ízesítéséhez használható. Jól keverhető más fűszerekkel, kitűnően harmonizál a mustárral, fokhagymával, kaporral, minden zöldségfélével, de akár egy egyszerű szendvicsben is tökéletes kiegészítő.

Összetevői között az alapízesítők mellett hagyma, fokhagyma, zöldség, zeller, bors, mustármag, gyógyfüvek, petrezselyem található. Igazán jó ételeket csak minőségi alapanyagokból lehet készíteni, ez vonatkozik a fűszerekre, fűszerkeverékekre is. Épp ezért törekszünk arra, hogy a kínálatunkban szereplő konyhai termékcsaládunk minden tagja megfeleljen a legmagasabb minőségi követelményeknek.

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok