Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

A MOZGÁS ÖRÖME

2016. szeptember hónap az Életfa Programban a MOZGÁS HÓNAPJA. Családunk minden tagja – kivéve a nagyszülőket – valamilyen sport szerelmese (futás, biciklizés, foci, kajak, jóga, tánc), amelyre büszkék vagyunk.

Idén is több sportrendezvényen vettünk és veszünk részt. Így történt szeptember közepe táján, amikor férjemmel ismét rajthoz álltunk az év egyik kiemelkedően sok embert „MEGMOZGATÓ” futóversenyén (félmaraton egyéniben és váltóban). Nekem „egyszerűbb” dolgom volt, mivel számomra a „rajt” a váltópontot jelentette. Bemelegítéshez, mint mindig a BORÓKA KRÉMET és a 31-es OLAJAT használtam, (s nem spóroltam a mennyiséggel sem), bő folyadékfogyasztás mellett (ISO-TEA). A váltópontnál csatlakoztam páromhoz és együtt folytattuk az elénk kitűzött célt. Az időjárás kegyes volt hozzánk, mondhatnánk túl kegyes is, hiszen aznap 30 fokra emelkedett a hőmérő higanyszála. Nem volt könnyű dolgunk, mivel a nagy meleg igen megterhelte szervezetünket, ezért arra fektettük a hangsúlyt, hogy lassan, de biztosan beérjünk a célba. Ahhoz, hogy ez létrejöhessen alapos felkészülésre volt szükség, de nemcsak edzések tekintetében.  Mire is gondolok? Nem másra, mint a Halolaj kapszulára, a Q-10 és a Magnézium kapszulára. Ezek elengedhetetlenek ahhoz, hogy a szervezet képes legyen nagyobb megterhelésre is.

Egyébként tudtad, hogy a mozgásnak rendkívül sok pozitív hatása, előnye van? Pl. fokozza a vérkeringést, növeli a tüdő kapacitását, erősíti az immunrendszert, csökkenti az emlőrák kialakulásának kockázatát, csökkenti a magas vérnyomást, megelőzi a csontritkulást, oldja a szorongást stb.. Érdemes tehát valamilyen mozgásformát választani, hiszen a mozgással felfrissülhetünk, új energiákat nyerhetünk. Számunkra örömet ad a mozgás, a futás, boldogságot jelent a kitűzött táv teljesítése. Kívánom, hogy lépj erre az útra, hidd el, megéri!

amo

amo 1Szeretettel:amo 1

Tárnok Ágnes
tanácsadó, EÜ. Team tag
20/93-61-383
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok