Logo

IX. Életfa Terepfesztivál - A szervező szemével

IMG 1241Idén a 15 éves jubileumát ünneplő Életfa Program 7. alkalommal volt névadója annak a Terepfesztiválnak, amit 9 éve rendez meg a 10 éves születésnapját ünneplő Cross to Save, azaz X2S Team.
Évről-évre változott a kísérő program, azonban a fő szám, a terepduatlon változatlan maradt. Idén is Országos Bajnoki futamként lett megrendezve a terepfutás-terepkerékpározás-terepfutás egymást követő folyamatos teljesítéseként ismert, terepduatlon.
Fontos különbség volt, hogy a rendezvény helyszínét átköltöztettük Piliscsabáról, a budapesti Kamaraerdei Ifjúsági Központba, ahol a kísérő programok sokkal élvezhetőbb helyszínt biztosítottak a kilátogató, nem sportolói közönségnek is. Mindenki számára díjmentesen igénybe vehető, kipróbálható, színes és változatos programok várták azon kicsiket és nagyokat, akik aktívan szerették volna eltölteni vasárnapjukat. A több oldalról is jubileumi 2015-ös év egyben a Mozgás éve is. Ennek a Mozgás évnek csúcspontja pedig a IX Életfa Terepfesztivál volt. Idén már volt lehetőség a sportra hangolódni, mozogni, hisz a debreceni Jubileumi Találkozón, a 4Próba versenyen megmérkőzhettek a gyerekek.
Nagy öröm számomra, hogy 8 éves kortól 72 éves korig vegyes mezőny alakult ki, így színesítve az indulók palettáját. További öröm, hogy az Életfa Program sportolója, Mester Bálint ismét Országos bajnok lett, így megőrizve a tavalyi bajnoki címét.
Folytatásban bízva, találkozunk 2016-ban a rajtvonalon!

Szabó Tamás
Életfa Program, budapesti képviseletvezető
X2S Team alelnök

 X2S7533 X2S7587 X2S7633

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.