Logo

A JÓGA

jogaA mai rohanó, stresszel „tarkított” világunkban kevés idő jut önmagunkra, de fontos szerepet kell, hogy betöltsön életünkben valamilyen mozgásforma, legyen az kerékpározás, futás, zumba, vagy a JÓGA!

Ez utóbbiról a saját tapasztalatomat szeretném megosztani VELETEK.

Sokszor hallottam azt egy kedves családtagomtól, pontosabban NŐVÉREMTŐL – Mayától - , hogy soha nem késő bármit is elkezdeni. Ez az én esetemben határozottan igaz!

Nővérem invitálására és férjem többszöri javaslatára idén május elején mentem el először egy „szabadtéri” Cseke-tavi jógázásra Tatán. Az első perctől kezdve megfogott annak hangulata, nyugodtsága, szépsége. Ettől a pillanattól magaménak éreztem a jógát és hetente egy alkalommal beépítettem ÉLETEM részébe. És hogy még tovább bővítsem a „palettát”, újabb sportágakkal egészítettem ki heti szabadidőmet (kocogás, kerékpározás, zumba).

De térjünk vissza a JÓGÁRA. El kell, hogy mondjam – vagyis írjam - szinte alig várom a hétfő kora estéket, hogy jógázni indulhassak egy fárasztó nap után a tatai PRANA JÓGACENTRUMBA. Minden órán van valami új, valami csodálatos és néha nem könnyű gyakorlat számunkra, amelyeket szívesen és kitartóan végzünk.

Jógaoktatónknak és az Életfa Program Csapatának köszönhetően idén másodszor, 2015. június elején újabb szabadtéri jógázásra került sor a Pálma Rendezvényház előtt, amelyre csaknem 50 lelkes jelenlegi és reméljük jövőbeni jógás vett részt. Íme néhány képkoca az eseményről:

A jóga MINDEN korosztály számára ajánlott, hiszen ellazít, erősít, harmonizál, energiával tölt fel, a testi egészséget szolgálja. És ez szó szerint így igaz, legalábbis számomra (de remélem ezzel nem vagyok egyedül), mivel az jógaórák után teljesen megújult emberként látom a világot.

Köszönöm, hogy elolvastad a cikket.

Minden jót kívánok, üdvözlettel és szeretettel:

Tárnok Ágnes
Nagy Delfin-csapat

joga1joga2joga4joga5

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.