Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

EGY FÉNYES SZOMBAT MARGÓJÁRA…

jns.konf.33.bp-016-140215 web

Hogyan lehet felejthetetlenné tenni egy pesti Életfa Konferenciát? Hát szeretettel, munkával tanulással, a nyitott szívek összeolvadásával.

Sikerült.

Busszal mentünk fel Pestre, és odafele én szálltam át a Miskolcról érkező csapat motivációjára. Jó volt a beszélgetés, a felkészítés az újaknak… Persze Orsika megtömött engem is finom péksüteménnyel, salátával… mert adni jó. Én pedig adtam a kérdésekre a válaszokat, motiváltam a konferenciára, felkészítettem a nehezebb pontokra. Jó volt megérkezni!

Szeretettel üdvözölni a testvércsapatokat. Képzeljétek! Odajött hozzám egy hölgy és felmutatta a Levendula krémjét. Persze járt az ölelés.

Igazgató Úr elvarázsolt a gyerekekkel, a dallal, a felelősséggel, a fájdalommal, hogy nem tárhatom szét a kezem sehol! A felelős mindig én vagyok, mert én választok! Továbbnevelem a gyerekeimet az életmódommal, a mosolyommal, a döntéseimmel azután is, hogy már kiszálltak. A munkatársaimmal is ugyanez a helyzet. Nincs különbség.

Natasa… Tudom, hogy nagyon kell figyelni, mert valami kincset viszek haza, ha ő jön. Azt gondolom, hogy jó arcbőröm van. Mióta itt vagyok, a Justos krémek levettek a lábukról, nem sokat foglalkoztam vele. Bekentem este, reggel és mentem tovább. Az utóbbi években  kezdtem érezni, hogy változás állt be. Azt gondoltam ez a menopauza. A mellettem ülő Elvirától megtudtam, hogy nem! Ez a szomorúság!!!! A tüdő vezeték érzelme a szomorúság, és a tüdő és a bőr összekapcsolódása révén a bőrön a szárasság jelenik meg. A nők 50 felett szomorúak. Nem tesznek érte, hogy boldogabbak legyenek!!! Éreztem, hogy Márti halála, a salsa, a ráncok összefüggnek, de most tisztán látom, a boldogságomért nekem kell megküzdenem, minden nap. Nem tehetem más kezébe a felelősséget. És ekkor mondja Natalja, hogy a bőrt hiába kencézem nappal, az akkor alszik! Éjjel van a bőrsejtekben szaporodás. Azóta két fronton is csatát indítottam: éjjelre sokkal több figyelmet fordítok, és elkezdtem a társastáncot is…

Rottstock Úr, ez drága mosolygós ember, akitől Svájcban félnek, itt puha vajként olvadt be közénk, „haza jött”. Elvarázsolt az építkezéssel, a flakonok jövőbeni formájával. Nekem eddig is jó volt minden, de most már a flakon is a kezembe fog illeni. Hazaúton a fiam ezt az előadást emelte ki, ami neki „marketingesnek” a legizgalmasabb volt.

Szilárd pedig tovább fokozta a napot, mert az én mondataimat hallottam vissza!  A kedvenc íróimtól. Megkaptam a sikerhez vezető út 8 lépcsőjét. Egyedül kell felmennem oda, az égő vágy bennem kell, hogy égjen, a tanulásra való nyitottság, és a többi is.

Hazafele Ildikó szállt át a miskolci buszra, nekem olvadoztak a résztvevők, hogy ez egy igazi Napsugaras konferencia volt! A terméktapasztalatok jók voltak, mi adtuk át az országnak, ami itt zajlik. Mennyi elismerést kapott a csapat, és Ildikó Oveval ismét év embere lett mindhárom kategóriában. Az már csak hab volt a tortán, hogy ő is vezette le, és szeretetével terelgette a napot. Boldogan érkeztünk haza. Eldőlt, busszal kell mennünk legközelebb is, hiszen terméktapasztalat, lelkesedés hegyek vannak ott!!!

Jim Rohn mondatával búcsúzom: „Soha ne kezdj el egy napot, amíg a tervét nem fejezted be!”

Szeretettel:
Dr. Harsányi Edit Marianna
orvos-marketing igazgató

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok