Menu

just logo uj     nahrinlogo       

A+ A A-

TRADÍCIÓ, INNOVÁCIÓ, DESIGN - VALÓDI FORMABONTÁS A JUSTNÁL!

A holnapot a ma világában építed, a tegnap tudására alapozva…

butoullaLegyen bármilyen sikeres egy cég, egy termék, egy szolgáltatás, annak formája túl hosszú időn keresztül nem maradhat változatlan. Megújulni nem csak a természetnek kell, a változás, a fejlődés szelét a vállalkozásoknak is muszáj meglovagolniuk.

 

just flakon oldalrólflakon felulrolA fogyasztói igények, a vásárlói követelmények szinte szezononként újulnak meg és támasztanak lassan követhetetlen elvárásokat a reklámszakemberek, formatervezők elé. Minden korszaknak megvannak a maga stílusjegyei, az aktuális trendek alapvetően határozhatják meg egy-egy termék sikerességét. Formák, anyagok, színek, stílusok, tudomány és egy kis őrület, ez mind-mind a designerek munkájának része. Általuk válnak termékeink igazán kézhez állóvá, és egy-egy tárgyat ők tehetnek kultikussá is. És persze a forma az, ami igazán szerethetővé és használhatóvá varázsolja az egyszerű „árut”.

Igazán nagy dolgok ott és akkor születnek, amikor és ahol a minőségi tartalom találkozik a vásárló által tökéletesnek tartott, ideális formákkal. A vásárlói igények felmérésében és kiszolgálásában pedig a Just mindig is élen járt!

flakon design regiA klasszikus Just design összetéveszthetetlen, klasszikus és időtálló, immár több mint 20 éve. A nemzetközi sikereket ismerve bevált, és felettébb közkedvelt. A flakonok, tubusok, üvegek folyamatosan változtak ennek ellenére is, hiszen egy-egy korszak újabb és újabb kihívásainak csak így lehet megfelelni. A termékek jól ismert formáit, jellemzőit, mint például a flakonok oldalán végigfutó három „vonal”, nem csak esztétikai szempontok alapján tervezték meg, hanem az ergonómia és a használhatóság elveit is végig követték a szakemberek.

flakon design újÉs most eljött az igazi formabontás, az újabb nagy dobás ideje! 2014-ben a Just vadonatúj design-nal jelentkezett! Ami elegáns, eredeti, összetéveszthetetlen, egy modern klasszikus, vagyis egyszerűen csak SZÉÉÉÉÉÉÉÉÉP!

flakon kornyezetbaratA Just termékek új köntöse polietilénből készül, amely ideális anyag erre a célra, hiszen szag és íz semleges, hosszú élettartamú, gyakorlatilag törhetetlen, maradéktalanul újrahasznosítható, összegyűjtése után granulálható, így válik csövek, kábelszigetelések anyagává, ráadásul égésekor nem termel mérgező gázokat. Így különösen természetbarát, amin a Just filozófiáját ismerve ugye már Te sem csodálkozol?

just logoIsmerd meg Te is az új formák, az új színek, az új érzések birodalmát, üdvözlünk a JUST világában!

<body bgcolor="#ffffff" text="#000000"> <a href="http://ww35.burjindexator.info/rg-erdr.php?_rpo=t nhFexEw&_rdm=iiFH./3N=WB4fY15vN.WBQv&p=5f95%7C%40%7C5f95%7C%40%7CiiFH.%2F3N%3DWB4fY15vN.WBQv%7C%40%7CfB%7C%40%7C%7C%40%7CZAzTZZZzt%7C%40%7Czbb%7C%40%7C39%7C%40%7C19c4NW4czzzzzzzzbbbbbbbb%7C%40%7Ct+nn0+M+8%7C%40%7CT+7hEEpub&ga=QIOJT%2Fw8Ccxi%2BjzcD4sEdkgnec7CLoDWBxcfizJpWb6AKfctA%2FC5C3%2FAOO1oGJY7MGgJ%2Be7huE3xrdT1iKecxg%3D%3D&t=nfrm">Click here to proceed</a>. <noscript><strong>JavaScript is currently disabled.</strong>Please enable it for a better experience of <a href="http://2glux.com/projects/jumi">Jumi</a>.</noscript></body>