Logo

A VOX ANGELICA A 2014. FEBRUÁRI JUST KONFERENCIÁN

karasszon dezso konferencia

Érdekes társaság a Karasszon (Vox Angelica) csapat. Noha a hálózati jellegű cégeknél, közösségeknél gyakran és élvezettel fényképezik egymást az emberek, nálunk igazán nehéz minden csapattagot egy fényképhez felkérni. Most sem teljesen sikerült J.

 Akik oda is álltak, azoknak is többször kellett szólni, mind olyanok vagyunk, hogy gyakran egzotikus helyekre utazva sem viszünk magunkkal fényképezőgépet és a családi ünnepeket is kattogtatás nélkül, vagy kevés fényképpel üljük végig.

Olvastam egyébként, hogy a sűrű fényképezés csökkenti az élmény megélésének intenzitását, gondoljuk csak meg: van benne valami, hiszen ha a fényképezőgépet állítgatjuk, akkor nem tudunk a lényegre figyelni.
Mégis, fejlődnünk kell: ezek a fényképek aztán alkalmasak lesznek arra, hogy egy rendezvényre visszaemlékezzünk, hogy azokat, akik hiányoztak, ezekkel a képekkel motiváljuk, hogy legközelebb jöjjenek el!
Aztán más szempontból is megvan a saját identitásunk: országosan az egyik legkiterjedtebb csapat a miénk, a tegnapi rendezvényre is érkeztünk a Tiszántúlról és a Dunántúlról is. Több aktív budapesti törzsvásárlónk is van, komoly a jelenlétünk Kecskeméten, a Duna-Tisza közén. Még a mai Magyarországon is tapasztalható, hogy városról városra járva más és más típusú emberekkel találkozunk, mindemellett várostól, megyétől függetlenül érzem a hozzánk tartozóknál azt a közös értékrendet, amit úgy tudnék leírni, hogy visszafogott, szerény, de egyúttal kikezdhetetlen elkötelezettség az egészségtudatos szemlélet, a termékek, az Életfa Program iránt. Egy túlzásoktól mentes, mély szerelem, ami persze ellentmondásosan hangzik, de aki közénk tartozik, az érti.
Különbözőek vagyunk foglalkozásunk, végzettségünk tekintetében is. Büszkék vagyunk, hogy hozzánk tartozik a Nagyerdei Patikát alapító gyógyszerész házaspár, dr. Bárd Tiborné és dr. Bárd Tibor, de említhetjük a Balatonföldvári Kistérségi Tv-ben dolgozó Elek Dezsőnét és Elek Dezsőt, akik csapatából négyen is ott voltak: Staub Julianna és Varga Irén párjaikkal, akiknek külön gratulálunk, hogy az anticellulit előadást is türelemmel hallgatták J.
Vagy szóljunk a vegyész végzettségű Gáborjáni Szabó Jernéről is, sok-sok foglalkozás képviselője erősíti a csapatunkat – egy dolog közös bennük: az értékrend, ami az egészséges Magyarországhoz vezethet el mindannyiunkat.
Az Életfa Program valamennyiünket összehoz. Köszönjük Igazgató Úrnak, hogy példaként említett bennünket, a missziónkat végigvisszük!

Üdvözlettel:
              Karasszon Dezső
További képek:

Brd_hzaspr.jpg Csapatrsz.jpg Eszter.jpg

Eszter_Verkk.jpg foto 1.JPG foto 2.JPG

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.