Logo

Őszi kalandok - 6. Marimba Világverseny

Kedves Életfás csapat!

Nagy öröm nekem, hogy beszámolhatok nektek a következő eseményről. A napokban rendezik meg Stuttgartban a 6. Marimba Világversenyt. Ez a 10 nap az ütőhangszeresek életében meghatározó esemény. Utoljára 4 éve rendezték meg, a világ számos pontjáról érkeznek oda művészek, akik 3 fordulóban mérik össze a tudásukat. Akik ide eljutnak a pályájukon, már mind profi zenészek, ez a verseny egyike a legnívósabb, legnagyobb megmérettetéseknek.

Marimba, Világverseny, Stuttgart

Hogy miért mesélem el ezt? Péntek este 4 táskával, este 6-kor indult ki az egyedüli magyarországi versenyző, Palotás Gábor. Gábor a lelkemre kötötte, hogy osszam meg „mindenkivel” - ami persze az Életfásokat jelenti-, hogy miben voltak a hosszú és megerőltető felkészülési időszakban a segítségére a Just és Nahrin termékek.

Sokan nem gondolnák, hogy mekkora fizikai és szellemi erőfeszítésre van szükség egy ilyen teljesítmény eléréséhez.

 

A versenyeken az, hogy hibátlanul, tökéletesen kell játszani már alapkövetelmény. Gábor ezért minden nap Red Berryt és Halolaj kapszulát szedett, a reggelt Basicoval és Almaíróval indította. Mivel a Basico íze nem tartozik a kedvencei közé, ezért ebbe a mixbe egy nagy adag Barackos Ice Tea is került. J Gyakorlás közben jól esett egy VitalFit, ami erőt ad, de nem kell utána hosszan pihenni, folytatódhat a munka.

Ebédre és vacsorára a Zöldségleves és a fűszerek tették egészségessé az ételt. Ha más nem is, de Tengeri algás fűszer mindenhova elkíséri Gábort, hiszen ez a kedvence.

A zenész élete közel sem mentes mindenféle fájdalmaktól, melyeknek csak egy részét tudjuk kiküszöbölni a helyes tartással, mozgással. A 31-es olaj és a Borókakrém segített abban, hogy minél kevesebb sérüléssel és nagy komfortérzettel tudott készülni. A 31-es még „ráadásul” nagy hatással van a koncentrációra, 1-2 csepp bevételével. Az idegeskedésben és izgulásban az Antistressz olaj lett a befutó…

A versenyek elsősorban azért fontosak, hogy önmagunkat legyőzzük, az élet minden területén. Lehet az egy zenei megmérettetés, szellemi- vagy sportverseny. De lehet az is, hogy milyen minőségben végzem a munkám a holnapi naptól, hogyan ápolom a családi és baráti kapcsolataimat… Egy biztos, hogy bármit is csinálunk, segítségül megkapjuk a biztonságot a Just és Nahrin termékektől. J

Kívánok szeretettel szép őszi napokat és örömteli kalandokat…

„Az agy olyan, mint az ejtőernyő: csak akkor működik, ha nyitott.” (Thomas Dewar)

Szeretettel: Karasszon Eszter

 

 

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.