Logo

AZ ÉN KONFERENCIÁM!!!

 bogdanne marika a szinpadon
Bogdánné Marika (középen) 

A vezetői munka szépsége, mikor beérik a gyümölcse. És nem csak beérik, hanem újabb és újabb gyümölcsöket terem. Így van ez az alábbi írás szerzőjével. Igaz, most az 50 pontos Elit Klub tagságának örülhettünk, de én már tudom, a következő alkalommal is a színpadon fog állni, és már a 100 pontosak között lehetünk rá büszkék!

 

Fogadd szeretettel Bogdánné Marika írását!

Szilágyi Ildikó
Legjobb Szponzor
a Napsugár Csapat Vezetője
20 9 519 908

2015. január 31-én volt egy éve, hogy regisztráltam az Életfa Programba.

A csatlakozásomat követően 2014. februárban részt vettem az első országos Életfa Konferencián. Akkor csodálattal és tisztelettel néztem azokat az embereket, akiket az elért eredményükért színpadra szólítottak és jutalmaztak.

Átvillant a gondolat, hogy remélem egyszer majd én is állhatok fenn a színpadon, nekem is tapsolnak a többiek. Egy teljes évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy ez megtörténjen.

A február 21-én megtartott konferencián, mint 50 pontos Elit Klub tag engem is színpadra szólítottak. Hihetetlenül boldog voltam!

Az elért eredményemért nagyon hálás vagyok a szponzoraimnak, köszönöm nekik, hogy segítették és támogatták a munkám!

Elhangzott a konferencián, hogy mi az Életfa Programban olyanok vagyunk, mint egy nagy család… Valóban így van, a  sikeremnek a szponzoraim legalább annyira örültek, mint én. 

Köszönöm, hogy itt lehetek, ismét megtapasztaltam, hogy jó helyen vagyok!

Bogdánné Marika
Napsugár Csapat

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.