Logo

Életfa Program Alapképzés

Az Életfa Program Alapképzés célja, hogy hasznos információkkal és iránymutatással segítse azon regisztrált Életfásokat, akik szeretnének az Életfa Program munkatársaként tevékenykedni.

Kérjük, hogy az alábbi tematika alapján tekintsd meg azt, hogy egyes témákról bővebben hol olvashatsz a honlapon, honlapjainkon, illetve, hogy melyek azok a kérdések, amelyekben a szponzorod lesz a segítségedre.

Amennyiben kérdésed van a szponzorod mellett a kommunikációs központunk segítségét is kérheted: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tematika:

Küldetésünk: http://www.eletfaprogram.hu/index.php/hivatalos/kueldetesuenk

Logó: www.just.hu www.nahrin.hu www.eletfaprogram.hu

Tanúsítványok: bizonyos tanúsítványokat kérhettetek a marketing csoporttól, e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. valamint megtalálható néhány a www.nahrin.hu oldalon a Rólunk menüpontra kattintva, a Tanúsítványok fülben: http://nahrin.hu/kezdolap/rolunk/#tab-id-3

Just történelem: http://just.hu/rolunk

Nahrin történelem: http://nahrin.hu/kezdolap/rolunk/#tab-id-2

Üzleti szabályzat: az Életfa Programhoz történő regisztrációkor a belépő csomagban mindenki kap

Mi lehetsz nálunk?: szponzor

Jövedelem típusai: szponzor

Klubok: www.eletfaprogram.hu Életfa Klubok menüpont, továbbá a facebookon csatlakozási lehetőség van az Élet(Fa)Mód Klub zárt csoportjába. A Facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/EletfaProgram a központi klubok életéről folyamatosan, heti rendszerességgel tájékozódhatsz.

Találkozói rendszer: szponzor. Találkozói rendszerünk éves ütemezését a rendezvénynaptár tartalmazza, amely letölthető a honapunkról:  www.eletfaprogram.hu Letöltések menüpont, azon belül a hivatalos mappa. http://www.eletfaprogram.hu/index.php/component/jdownloads/category/3-hivatalos?Itemid=268 Továbbá a szponzorod a csapatodat érintő találkozói rendszerről tájékoztat.

Képzéseink: www.eletfaprogram.hu oldalra történő bejelentkezést követően elérhető az Irodám menüponton belül a Képzésekre kattintva. http://www.eletfaprogram.hu/index.php/irodam

Aktuális rendezvények: szponzor, valamint rendezvénynaptár (A találkozói rendszer menüpontban írtak szerint.) Továbbá: a www.eletfaprogram.hu oldalon az aktuális rendezvényeinkről folyamatosan teszünk fel információkat. Valamint a Facebook oldalunkon.

Akciók rendszere: a www.eletfaprogram.hu oldalon, az oldalra történő bejelentkezést követően az Irodám menüpontban az Online rendelésen belül elérheted akcióinkat. Továbbá a Kapcsolatok menüpontban elérhetőségeinken tudtok információkat kérni. Feliratkozhatsz az akciókról szóló hírleveleinkre: a www.eletfaprogram.hu oldalon az oldalra történő bejelentkezést követően a Hirmondó menüpontra kattintva. (Lásd a képen)

 hirmondo

Versenyek rendszere: www.eletfaprogram.hu oldalon, a Letöltések menüpontban az Életfa Versenyek mappára kattintva elérheted aktuális versenykiírásainkat. Ezeket pdf formátumban le is töltheted, és kinyomtathatod. http://www.eletfaprogram.hu/index.php/component/jdownloads/category/10-eletfa-versenyek?Itemid=268

Hogyan indulj el: szponzor

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.