Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

Életfa Program Alapképzés

Az Életfa Program Alapképzés célja, hogy hasznos információkkal és iránymutatással segítse azon regisztrált Életfásokat, akik szeretnének az Életfa Program munkatársaként tevékenykedni.

Kérjük, hogy az alábbi tematika alapján tekintsd meg azt, hogy egyes témákról bővebben hol olvashatsz a honlapon, honlapjainkon, illetve, hogy melyek azok a kérdések, amelyekben a szponzorod lesz a segítségedre.

Amennyiben kérdésed van a szponzorod mellett a kommunikációs központunk segítségét is kérheted: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tematika:

Küldetésünk: http://www.eletfaprogram.hu/index.php/hivatalos/kueldetesuenk

Logó: www.just.hu www.nahrin.hu www.eletfaprogram.hu

Tanúsítványok: bizonyos tanúsítványokat kérhettetek a marketing csoporttól, e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. valamint megtalálható néhány a www.nahrin.hu oldalon a Rólunk menüpontra kattintva, a Tanúsítványok fülben: http://nahrin.hu/kezdolap/rolunk/#tab-id-3

Just történelem: http://just.hu/rolunk

Nahrin történelem: http://nahrin.hu/kezdolap/rolunk/#tab-id-2

Üzleti szabályzat: az Életfa Programhoz történő regisztrációkor a belépő csomagban mindenki kap

Mi lehetsz nálunk?: szponzor

Jövedelem típusai: szponzor

Klubok: www.eletfaprogram.hu Életfa Klubok menüpont, továbbá a facebookon csatlakozási lehetőség van az Élet(Fa)Mód Klub zárt csoportjába. A Facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/EletfaProgram a központi klubok életéről folyamatosan, heti rendszerességgel tájékozódhatsz.

Találkozói rendszer: szponzor. Találkozói rendszerünk éves ütemezését a rendezvénynaptár tartalmazza, amely letölthető a honapunkról:  www.eletfaprogram.hu Letöltések menüpont, azon belül a hivatalos mappa. http://www.eletfaprogram.hu/index.php/component/jdownloads/category/3-hivatalos?Itemid=268 Továbbá a szponzorod a csapatodat érintő találkozói rendszerről tájékoztat.

Képzéseink: www.eletfaprogram.hu oldalra történő bejelentkezést követően elérhető az Irodám menüponton belül a Képzésekre kattintva. http://www.eletfaprogram.hu/index.php/irodam

Aktuális rendezvények: szponzor, valamint rendezvénynaptár (A találkozói rendszer menüpontban írtak szerint.) Továbbá: a www.eletfaprogram.hu oldalon az aktuális rendezvényeinkről folyamatosan teszünk fel információkat. Valamint a Facebook oldalunkon.

Akciók rendszere: a www.eletfaprogram.hu oldalon, az oldalra történő bejelentkezést követően az Irodám menüpontban az Online rendelésen belül elérheted akcióinkat. Továbbá a Kapcsolatok menüpontban elérhetőségeinken tudtok információkat kérni. Feliratkozhatsz az akciókról szóló hírleveleinkre: a www.eletfaprogram.hu oldalon az oldalra történő bejelentkezést követően a Hirmondó menüpontra kattintva. (Lásd a képen)

 hirmondo

Versenyek rendszere: www.eletfaprogram.hu oldalon, a Letöltések menüpontban az Életfa Versenyek mappára kattintva elérheted aktuális versenykiírásainkat. Ezeket pdf formátumban le is töltheted, és kinyomtathatod. http://www.eletfaprogram.hu/index.php/component/jdownloads/category/10-eletfa-versenyek?Itemid=268

Hogyan indulj el: szponzor

sp

Kedves Vásárlóink!

Most kivételesen 2016. október 15-én, szombaton is sok szeretettel várjuk kedves vásárlóinkat 7.30 és 13.30 óra között  a 3530 Miskolc, Papszer u. 24. vagy 3527 Miskolc, József A u. 74. címen.

Szeretettel:
az Életfa Program csapata

A svájci Nahrin cégről

nahrin logoA NAHRIN (alapítva: Svájc, 1954)

A 60 éves Nahrin AG Svájc és a világ egyik legjelentősebb magas minőségű élelmiszergyártó vállalkozása. Alapanyagait a természetből veszi, és kizárólag prémium kategóriát előállító beszállítókkal működik együtt. Tudós fejlesztő csoportja világszabadalmak sorát jelenti be évről évre. A gyártás kristálytiszta körülmények között, környezetbarát technológiával, Svájc szívében, az egyik őskanton központjában, Sarnenben folyik.

A svájci tulajdonosok az Életfa Programot méltónak találják arra, hogy megalkotása óta kizárólagosan képviselje a cég filozófiáját és termékeit országunkban.

Főbb Nahrin irányvonalak: alapozás, tisztító kúrák, méregtelenítés, feltöltés, rostok, erősítés (vitaminok, ásványi anyagok), Nahrin specialitások, diéta, fogyókúra, egészséges étkezés (fűszerek, levesek, mártások).

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok