Logo

„TERVEZD AZ EGÉSZSÉGED!”

tervazegesz

Általános feltételek:
A versenyben az Életfa Program tagjai és az Élet(FA)mód Klub tagok vehetnek részt, de az induláshoz nem feltétel, hogy az induló Élet(FA)mód Klub tag is legyen. Fontos azonban, hogy a verseny időszaka alatt valamikor, de mindenképpen még a verseny lezárása előtt, regisztrálni kell az Élet(FA)mód Klubba is. Ha a regisztráció a klubba a verseny lezárása előtt nem történik meg, illetve időközben megszűnik a tagság, úgy a versenyző nem kerül díjazásra.

Versenyidőszak:
2018. május 01.- 2018. október 31.

A verseny részletei:
A verseny időszaka alatt a NAHRIN fűszerek vásárlásával pontokat lehet gyűjteni. Egy vásárlás után annyi versenypont jár, ahány termékpontot ér az adott fűszervásárlás.

Azonban nem csak így tudsz versenypontot gyűjteni!

Amennyiben a verseny időszaka alatt egészségtervet készítesz, akkor a termékponthoz annyiszor adjuk hozzá az adott hónapban vásárolt termékpontok értékét, ahány egészségtervet készítesz.
Ahhoz, hogy versenypontjaidat számolni tudjuk, az elkészült egészségterveket (személyes adatok nélkül) a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre kérjük beküldeni az adott hónap utolsó napjáig.

A versenyben az összes NAHRIN fűszer, valamint a Zöldségleves vesz részt.

A cél, minél több versenypontot gyűjteni.

Jutalom:

  1. helyezett: 2 fő részére szóló 2 napos wellness-hétvége
  2. helyezett: Nahrin exkluzív ajándékcsomag
  3. helyezett: Nahrin ajándékcsomag

Jelentkezés:
A játékban mindenki részt vesz, aki regisztrált Életfa Program tag vagy a verseny időszaka alatt Élet(FA)mód Klub taggá válik.
E-mail címmel rendelkező új tagjaink automatikus felvételt nyernek az Élet(FA)mód Klubba, aki még nem tag, a honlapon található online jelentkezési lap kitöltésével tud jelentkezni. (http://www.eletfaprogram.hu/index.php/eletfa-klubok/elet-fa-mod-klub/1325-eletfamodklub-jelentkezes)

Ugye tudod?
Egészségtervet csak az a személy készíthet, aki már Életfa Program Egészségterv Tanácsadói címet szerzett. Az ehhez szükséges tudáspróbára folyamatosan lehet jelentkezni – kérd szponzorod segítségét vagy érdeklődj a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, ahol készséggel állnak rendelkezésedre!

A versenyhez sok sikert és sportszerű versenyzést kívánunk!

Amennyiben kérdésed, észrevételed van, az alábbi e-mail címre írhatsz nekünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.