Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

AZ EGY ÉVES ÉLET(FA)MÓD KLUB HÍREI

ek klub logoAz idén jubiláló svájci Nahrin cég az egészséges táplálkozás szimbóluma világszerte. Ennek a sikernek 21 éve már mi is részesei lehetünk.

Az Életfa Program keretében tavaly induló Élet(FA)mód Klub is pedig már egy éve.

Az előadásban volt szó az elmúlt egy évről, az elért eredményekről és a jövőbeni célokról is.

Az érdeklődők megtudhatták, milyen filozófiát képvisel, és milyen céllal alakult tavaly áprilisban az Élet(FA)mód Klub. Az elmúlt egy év alatt közel 80 regisztrált Életfa Program tag csatlakozott a klubhoz.

Beszéltem arról, miért jó Neked, ha csatlakozol és csatlakoztatsz új érdeklődőket a klubhoz. Nem mellesleg ebben az évben a Cég kedvezményes termékcsomagok összeállításával is segít Téged ebben.

A tatai Delfin csapat két elkötelezett, pozitív tagjától megtudhattuk, hogy segített-e nekik bármiben is az Élet(FA)mód Klub,  vagy a Nahrin Testkontroll Program a mindennapokban? Továbbá segíti-e munkájukat a csatlakozási lehetőség ajánlása az új érdeklődőkkel való tárgyalásuk alkalmával, illetve fontosnak tartják-e, hogy szakember segítségét kérhetik tehermentesítés, testtömeg csökkentés, egészséges táplálkozás témában? Értékes gondolataikat ezúton is köszönöm!

ek klub logo2Végül, de nem utolsó sorban a jelenlévők ízelítőt kaptak a május elsején induló Nahrin Testkontroll Program keretében megszervezésre kerülő versenyből, melynek részleteit megtalálod a honlapon, illetve olvashatod a hírlevelekben.

Zárásként egy gyors felmérésből kiderült, hogy hány potenciális Élet(FA)mód Klub tag volt jelen a konferencián. Jelentem az összes kéz a magasban volt…

Ha nem voltál ott, remélem a következő konferencián találkozunk, és a Te kezed is felemelkedik, Téged is üdvözölhetünk az Élet(FA)mód Klub tagjai között!

Szeretettel,
Kanizsárné Vaskó Nikolett
vezető dietetikus

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok