Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

25 éves múltam!

25em

25 éve beleszülettem egy új, más világba. Itt Magyarországon, a hazámban, és a dajkám egy svájci lett.

Úgy hívják, hogy Nahrin!

Mint minden újszülöttnek, nekem nemcsak minden vicc, hanem minden más is új volt ebben a világban.

Egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozás?

Természetes összetevők, hatóanyagok?

A három fehér méreg?

Nem csupán arra való az étkezés, hogy tele legyen a hasunk?

Az életmódtól függ a legnagyobb mértékben, hogy meddig élünk és hogyan?

Egy egész seregnyi új tanítás és felfedezés. Nagyszerű tanítóm volt. Arra biztatott, hogy ne csak tanuljak, hanem tanítsak is. És elkezdtem tanítani, rendszerezni, építeni.

Elkezdtem pénzt keresni, hogy adhassak másoknak is!

A Nahrin mindenre megtanított. A prémium kategóriás termékeivel együtt egy új életfilozófiát is kialakított bennem. Mutatta a példát, ami a Vezető feladata, megmutatta, hogyan válhat az életminőségem olyan jóvá, amilyenre addig nem is gondolhattam.

Továbbadtam a „jó hírt”, és mára egy hatalmas család éli a minőségi életet, és dolgozik azért, hogy minden ember megtalálja a jó életét itt, Magyarországon.

Mi, Életfások, egymás kezét fogjuk, és daloljuk, hogy itthon is „van egy hely, ahol otthon és szeretet vár” mindenkire, aki erre vágyik.

Felnőttem, és felnőtt velem egy generáció, akikre érdemes odafigyelni, akikre érdemes hallgatni.

Hogy miért? Mert mi tudjuk, hogy merre van az út, a „minőségi élet” útja, amire bárki ráléphet. Mi elkísérjük mindazokat, akik bátran elindulnak, mert tudják, hogy miért születtek erre a világra. Mi éljük a magas minőségű életünket, és egyre többen vagyunk, akik elhiszik, hogy sokkal többre képesek annál, mint amit eddig az életükben elértek.

2018. június 16-án együtt voltunk. Együtt voltunk a jubileumi rendezvényünkön, és képviseltük a hazánkat, ami oly fontos nekünk.

Vendégül láttuk tanítóinkat, Nicole Jüstrich cégtulajdonost, aki az első lépéseknél fogta a kezünket, és megtanított minket járni a sikeres emberek útján. Közöttünk volt José Manuel Garcia, aki most tanít minket „nahrinul” gondolkodni és élni. Nagyszerű együtt ünnepelni azokkal, akikkel együtt alkotunk, tanulunk és tanítunk, akik egészséges életet élünk azért, hogy példát mutassunk minden embernek az Életfa Program értékrendje szerint.

Kedves vendégeink azt mondták, hogy mi vagyunk a Nahrin világ legcsaládiasabb képviselői!

Legyünk büszkék arra, hogy ilyen családba „születtünk”, és tegyünk érte, hogy sok-sok jó emberrel gyarapodjék ez az igazi magyar érték!

Most azzal a gondolattal búcsúzom Tőletek, amit a 25 éves Nahrin Hungária Jubileumi Találkozó köszöntőjében írtam.

A mi sikereinket újabb sikerek követik. Az elmúlt 25 után újabb 25 év következik, nagy reményekkel, új lehetőségek véget nem érő sorával, értékteremtéssel és felelősséggel. Ahogy az „Örökségünk” dalban énekeljük:

„Megtanulom, megőrzöm, tanítom, továbbadom” … a hitemet, a szüleim örökségét és az életemet!

Szeretettel!
Schmidt Ferenc

 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok