Logo

PÉNZT VAGY ÉLETET!

 pve

Kedves Fiatal Barátom!

Nagy vágyakkal indulsz a felnőttek világába? Rendben van, ez nagyon jó! Profi akarsz lenni vagy amatőr? Profi? Oké! Tiéd lehet a világ! Tudod, hogy merre van a Neked megfelelő út? Ha igen, akkor ez is „pipa”! Mehetsz sikeres vállalkozóhoz munkatársnak, mehetsz multihoz itthon vagy külföldön, lehetsz önálló vállalkozó (is)! Van választék bőven, számtalan tapasztalatot szerezhetsz, fejlődhetsz, vagy éppen butulhatsz. Egy dologra kérlek: Ne add fel az álmaidat! Még akkor sem, ha ezt pillanatnyilag busásan megfizetik!

Ne légy mások sikerének az áldozata, puszta kiszolgálója! Találd meg a biztos helyed, hogy profivá válhass!

Kedves Tapasztalt és Bölcs Barátaim!

Megvannak még azok a vágyaid, amikkel nekiindultál az életnek? Érzed a saját felelősséged a sorsod alakulásában? Úgy élsz, ahogy elképzelted? Van pénzed és minőségi életed?

Neked fel merem tenni ezeket a kérdéseket, mert tudom, hogy hasonlóan gondolkozol, mint én. Hiszen Te is Életfás vagy! Ha megvan az utad, akkor Veled együtt örülök, hogy egy kicsit részesei lehettünk az életednek és a sikereidnek. Ha még nem találtál rá, akkor ne feledd: Sohasem késő! A változtatás képessége nem az életkortól függ! Akárhány éves vagy, vár Rád a holnap ígérete. Ehhez, azonban ma kell változtatni!

ELKÉPZELEM!

ELMONDANÁM!

Így azért ritkán szegezik Neked a kérdést, ugye? Pedig annyira logikus! Hiszen azért születünk ide a Földre, hogy legyen pénzünk is és életünk is!

Akkor meg miért nincs? Vagy miért nincs elég? Se pénz, se életminőség! Gondolkozzunk egy kicsit!

KÉRDEZEM!

AMATŐR VÁLASZ!

PROFI VÁLASZ!

AMATŐR MEGOLDÁS!

Találhatsz számtalan „külsős” felelőst a Te kielégítetlen vágyaidért. Még átmenetileg jól is érezheted Magad. Viszont lesz ettől több pénzed, jobb életed? Csak nem gondolod, hogy más azért fog dolgozni, hogy a Te problémáidat oldja meg, és a sajátjaival pedig nem foglalkozik?

PROFI MEGOLDÁS!

Én vagyok az első számú felelős a sorsom alakulásáért. Nincs elég pénzem? Változtatok a hozzáállásomon! Nem élek jól? Változtatok az életemen!

Hogyan?

  1. Másképpen gondolkozom, megtanulok úgy gondolkozni, mint a sikeres emberek.
  2. A kellő időben meghozom a jó döntéseket.
  3. Azonnal cselekszem, a céljaim szerint kitartóan, eredményorientáltan.
  4. Kezembe veszem a sorsomat, ellenőrzöm magam, ha kell, változtatok.
  5. Begyűjtöm az eredményt!

MINDENKINEK SZÜKSÉGE VAN TÁMOGATÓRA! PROFINAK PROFIRA, AMATŐRNEK AMATŐRRE!

Mi a profiktól tanulunk, ezért profi támogatást nyújtunk. Kérlek, ne várj tőlünk amatőr vezetést!

Ismerj meg minket nagyon, és dönts! Ezután gyere hozzánk! Várunk Rád nagy segíteni akarással és 17.000 emberéves közvetlen munkatapasztalattal!

Élvezzük ki 2017 még ránk váró értékeit! Tegyünk együtt, hogy most legyen eddigi életünk legjobb, legszebb karácsonya, és boldogan várhassuk az új év csodálatos eljövetelét!

Szeretettel:
Schmidt Ferenc

 

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.