Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

„Úgy döntöttem, hogy boldog leszek, mert az nagyon egészséges.” (Voltaire)

udhbl

Sikerévünk őszi indításaként ismét csodálatos élményben lehetett részünk; mintegy kétszázan, együtt élhettük át a 73. Életfa Konferenciánkat. Akik jelenlétükkel is hozzájárultak az értékteremtésünkhöz, meg tudnak erősíteni engem abban a szilárd hitemben, hogy érdemes velünk tartani!

Hogy miért vagyok ebben biztos?

Azért, mert „Úgy döntöttem, hogy boldog leszek, mert az nagyon egészséges.” (Voltaire)

Az én boldogságom pedig erősen függ azoktól, akik körbevesznek engem. A gondolataimmal, a szavaimmal, a tetteimmel én döntöm el, hogy kikkel kívánom eltölteni a megkapott időmet, az életemet. Nekem lehetőségem van tanulni és tanítani, segítséget kapni és adni, dolgozni és szórakozni. Ha olyannak ajándékozom az időmet, aki a boldogságom ellen él, akkor nem jut annak, aki velem együtt szeretne boldog lenni („… mert az nagyon egészséges…”).

Az életembe rengeteg ember belefér. John C. Maxwell szerint életünk során legalább tízezer emberre szoktunk befolyást gyakorolni. Ha én tízezer emberre vagyok hatással, és ők is tízezer-tízezer embertársukra, akkor összefogva nagyon gyorsan eljutunk az ország minden lakosához.

A kérdés csupán az, hogy milyen az a hatás, amit mi közvetítünk a környezetünk felé; egészséges vagy egészségtelen?!

A küldetésünkben az egészséges életvitel hirdetése szerepel:

„Azért élünk a programunk szerint, hogy az emberek és a családok tömegeinek biztosítsunk lehetőséget az egészséges életre, szellemi, lelki és fizikai fejlődésre, valamint minőségi életkörülmények megteremtésére.

Célunk az egészség megőrzése, visszanyerése a természet erejével, a magas minőségű termékek teljességével, kiváló szolgáltatásokon keresztül.”

Márpedig a küldetés arra való, hogy aszerint gondolkozzunk és tevékenykedjünk nap mint nap. Ne felejtsük el, hiszen ez az életünk!

Én boldogan élem meg a napjaimat Veletek, akár van probléma, akár nincs. Hiszem és tudom, hogy együtt mindent elérhetünk, amire vágyom. Ez a hit csak rajtam múlik! Megadja az életem értelmét, mások szeretetét, alkotást a velem tartókkal, megbocsájtást a gáncsoskodók felé. Tudom, hogy mindenkiben van olyan érték, ami másokban nincs, és hiszem, hogy az életem során egyre több ilyen kincsre bukkanok, Veletek együtt. Ha Te is így gondolkozol és hiszel, akkor a Te álmaid is valóra válnak!

A sikereinknek örülök, a nehézségeinkből pedig tanulok.

Azt kívánom Neked Kedves Olvasó, hogy Te is hozd meg bátran a döntést! Te is akarj annyira minket, amennyire mi akarunk Téged!

Hidd el, hogy jár Neked mindaz, amit a küldetésünkben megfogalmaztunk! Nélkülözhetetlen érték lakozik Benned. Kérlek, gyere és haladj velünk, és éljünk olyan magas minőségű életet, ahol nem kell nélkülöznünk a Benned rejlő kincseket!

Légy bátor és merész az álmaidban, a céljaidban, a mindennapjaidban!

Szeretetre születtél!

Megadod? Megkapod?

Itt van egy csodálatos, ragyogó ősz. Jönnek a kevésbé látványos hónapok, száz és ezer rejtett csodával. Van, aki meglátja ezeket a kincseket, és van, aki nem. Te láss, és ne csak nézz! S ha rátalálsz az örömforrásra, engedj másokat is oda, mutasd meg az utat, ami odavezet!

Készülődik a Természet a „takarodó” elfújásához. Ezzel együtt az emberek készülődnek egy „ébresztőre”, egy születésre. Amikor a természet pihen, mi akkor ünneplünk. Ünneplünk és szeretünk, a lelkünk tüzénél melegszünk.

Ha eljön az ideje, gondolj arra, hogy egy hatalmas család fogja meg a kezed!

A család neve: Életfa Program

Legyen szép a Karácsonyod!

Szeretettel:

Schmidt Ferenc

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok