Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

… Mert arra van idő! …

pk

Ezt énekli ugyebár a „pancsoló kislány a dalocskájában”:

„Ha végre itt a nyár, és meleg az idő,
az ember strandra jár, mert arra van idő!”

Ismered kedves Olvasó egyáltalán ezt a dalt? Bevallom jó régi, még az elmúlt rendszerből való. Igen, az emberek akkor is jártak strandra, akkor is nyaraltak, akkor is … és most is. Csak most jóval költségesebb!

Nos, mire van még idő nyáron? Társalgásra, kikapcsolódásra, felüdülésre. De hát mindez jelentősebb költekezést igényel, mint egy tavasz vagy ősz! Akkor a munkára is kell időt fordítani, hiszen a pénzt valahogy elő kell teremteni. Hacsak nem dolgoztunk olyan eredményesen korábban, hogy meg tudtunk takarítani. Vagy hitel? Hűha, csak azt ne!

Te, kedves Olvasóm, mire fordítod nyáron az idődet? Dolgozol, hogy legyen pénzed? Nyaralsz, hogy feltöltődj? Hétvégeken strandra jársz? Élvezed a jó kis társaságokat és kellemesen társalogsz? Élvezed a napsütést, a meleget?

Valóban, a nyár a legtöbb ember számára kellemes évszak. Az arcok vidámabbak, mint a téli napokon, több a nevetés, jobban odafigyelünk magunkra, a szórakozásunkra.

Egy „kellék” azonban most is szükségszerű: az Egészség!

Ezt a nyár nem hozza el ajándékba, ezért tenni kell! És ez a mi dolgunk, ez a mi nagy lehetőségünk! Azonban, ahogy azt Starkné Esztitől a Facebook-on olvashattuk:

„A lehetőség azokkal táncol, akik már a táncparketten vannak.” (H. Jackson Brown, Jr.)

Ha jól akarsz járni, mozdulj meg, lépj fel a táncparkettre, és a nyár fantasztikus lehetősége Veled fog táncolni!

Táncolni már tudsz, nagyon okos és ügyes vagy, rengeteg mindent tudsz a Just-Nahrinról és az Életfa Programról. Akkor táncolj!

Segíts az embereknek, tanítsd meg őket egészségesen élni, boldognak lenni, vidd el nekik a megoldásainkat! Táncolj!

Élvezd a mozgást, a forgást, a gyönyörű nyarat, a munkád gyümölcsét! Táncolj!

A fizetőeszközünk az Időnk! Fektessük be jól, dolgozzunk vidáman és eredményesen! Vásároljuk meg rajta a legszebb Életérzéseket! Az embereknek nyáron is szükségük van Rád! A tanácsaidra, a szolgáltatásaidra.

Gondoskodj a saját egészségedről, majd hívd fel az ismerőseid figyelmét is erre! A nyár speciális veszélyeket rejteget, kerüljük el őket, védekezzünk ellenük! Készülj a nyárra!

Segíts másokat is hozzá, hogy jó idő-befektetéseket valósítsanak meg, örömmel végezhető munkát találjanak itt, az Életfa Programban! Légy aktív, mert csak így élvezheted igazán a nyarat, így érezheted hasznos és értékes embernek Magad!

Én megterveztem a nyaram. Lesz időm az eredményes munkámra, lesz időm a családomra, a kapcsolataimra, lesz elegendő pénzem ahhoz, hogy biztonságban érezhessem magam, és lesz egészségem!

Velem tartasz?

Ha igen, akkor jól jársz!

Ja, még csak annyit, hogy
„A strandon az is jó,
hogy van még sok gyerek,
és van homokozó,
és labdázni lehet!”

Gyertek, élvezzük a nyarat, mint a „pancsoló kislány”!

Szeretettel:
Schmidt Ferenc

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok