Logo

KONFERENCIA UTÁN, KONFERENCIA ELŐTT

Eletfa 15 Jubileumi LogoKedves Olvasóim!

Jó kis szeptemberünk volt, méltó lezárása a nyárnak és indítása az ősznek! Gratulálok Nektek azért, mert aktívan részt vettetek az Életfa Program gazdagításában, a saját fejlődésetek biztosításában, és megmutattátok, hogy a magyar családoknak is „kijár” az intelligens, minőségi gondolkozás! Köszönöm szépen az eredményes együttműködést!

A programunk legfőbb értékei Ti vagytok, az emberek; a vezetőink, a tanácsadóink, a fogyasztóink! A programunk annyit ér, amennyit a mi csapatunk ér, együtt!

Nekünk nagyon fontos az aktív, átgondolt és pozitív életvitel, hiszen csak így juthatunk előre, egyre feljebb, azért, hogy az életminőségünk folyamatosan javuljon.

Szeptember 26-án ezeknek a gondolatoknak a jegyében tartottam előadást az Életfa Program LXIX. Konferenciáján. Örülök, hogy sokan meghoztátok azt a jó döntést, hogy eljöttök, és a döntéseteket meg is valósítottátok!

Hiszem, hogy jól éreztétek Magatokat, mert jól akartátok érezni Magatokat!

Hiszem, hogy gazdagabbak lettetek a nap végére, mert tudásban és lélekben gazdagodni akartatok!

Hiszem, hogy az életminőségetek jobb lett és lesz ezután, mert éreztétek azt a növekedési környezetet, ami a nap folyamán körülvett Titeket, és amire számíthattok minden nap, ha velünk tartotok! Mert aki velünk tart, az jól jár!

Én az „Aranyévünkről” beszéltem, és arról, hogy bárki bekerülhet az országunk legjobban élő, felső 10%-ába. Ha be akar kerülni!

Ha valaki már benne van ebben a körben, akkor bekerülhet a legfelső 3%-ba, majd következő lépésként a „Top 1%-ba”!

Mit értek én a felső 10% alatt? Ki tartozik ide?

Az, aki a leginkább egészségtudatosan él, és odafigyel a számára fontos emberek egészségére is.

Az, aki folyamatosan tanul, olvas, azért, hogy egyre jobb minőségben végezhesse a feladatait.

Az, aki gondoskodik a lelki fejlődéséről, az egész lényével képes meglátni a külső-belső szépséget.

Az, akinek nincsenek anyagi gondjai, aki olyan jövedelemmel rendelkezik, hogy képes ezen a területen is az értékteremtés és a rászorulók támogatására.

Azt kívánom Nektek, hogy érjétek el ezt a szintet, mert ezért jöttetek a világra! Ez jár Nektek! Hogyan kerülhettek ide, a Rátok váró helyre? A NAGY NÉGYES 100%-os támogatásával:

1. Hit: Higgyétek el, hogy velünk elérhetitek ezt a célotokat! Higgyetek Magatokban és bennünk!

„Tedd azt, amiben hiszel, és higgy abban, amit teszel! Minden más csak erő- és időpocsékolás.” (Maharaj Nisargadatta)

2. Akarat: Hozd meg a jó döntést, és akard rendületlenül! Minden döntésed alapja legyen a helyes szemlélet és a „nyugodt, összerendezett és fókuszált elme” (Dalai Láma)!

3. Tudás: Meg kell szereznetek azt a tudást, amivel azok rendelkeznek, akik már ott vannak, ahová Ti tartotok! Úgy kell gondolkoznotok, ahogyan ők!

„A jövedelmed nagyságát a leggyengébb vezetői készséged határozza meg!” (Brian Tracy)

Lásd tisztán: Hol tartasz? Kitől tanulj? Kitől ne tanulj? Mit tanulj? Mikor tanulj?

Ha a fenti három tulajdonsággal rendelkeztek, akkor már csak egy dolog van hátra: a Tett! Enélkül az előző három nem ér semmit!

4. Tett: Ennek érzékeltetésére Robert Toru Kiyosakitól idézek egy kérdés-választ:

„Ha három madár ül egy kerítésen, és kettő elhatározza, hogy elrepül, hány marad a kerítésen?

A válasz: három.

A tanulság: attól, hogy elhatározol valamit, még nem teszed meg.”

Engedjétek meg, hogy összefoglalásképpen leírjam a tanácsom, a közös boldogulásunk céljából!

Tudjátok azt, hogy az Életfa Programban a nagy vezetőink már bebizonyították, hogy néhány év alatt el lehet jutni a legfelső 10%-ba. Azonban NEM EGYEDÜL!

Ehhez mindenkinek biztosítottuk a számára legjobban megfelelő NÖVEKEDÉSI KÖRNYEZETET.

A Számotokra is rendelkezésre áll ez: a Tiétek lehet a svájci Just és Nahrin közel egy évszázados világszínvonalú tapasztalata, tudása és az Életfa Program 15 éves, mintegy 15.000 emberéves magyarországi, a világon egyedülálló alkotása. Ez az igazi Növekedési Környezet! Hallgassatok ránk, higgyetek nekünk és bízzatok bennünk! Mi már bizonyítottunk!

Hozzátok meg a jó döntést! Cselekedjetek, és vigyétek el minél több ismerősötökhöz a jó hírt, mutassátok meg a jó példát! Már most! Töltsük meg a termet novemberben, a LXX. Életfa Konferencián! Minél többen vagyunk, annál jobbak vagyunk, annál eredményesebbek lesztek Ti is! Bármit elérhettek, de csak a közösség, a nagy csapat erejével!

Legyen csodálatos kincs a Számotokra ez az ősz, méltó az Aranyévünkhöz, hogy aztán Karácsonykor közösen tehessük fel a 15 éves jubileumi koronát az Életfa Programunk fejére!

Szeretettel:
Schmidt Ferenc

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.