Logo

HOL ÉRDEMES EGÉSZSÉGET VÁSÁROLNI?

csalad

Miféle kérdés ez? Lehet egészséget vásárolni? Ugyan már!

- Hiszen teljesen egészséges vagyok, semmi bajom az égvilágon! Minek nekem még egészség?! Vegyen az, akinek nincs!

Ezzel kapcsolatban van néhány kérdésem.

Honnan tudod, hogy egészséges vagy? Mert még nem észlelted a tüneteket Magadon? Hallottál már a lappangási időről?

Tudod, hogy az életmódunk, a környezetünk folyamatosan háborúzik az egészséged megszerzéséért? Gondoskodsz arról, hogy a Te védekező hadsereged legyőzze az ellenséget? Erősíted a védrendszeredet?

Igen, az egészséget mindig óvni, őrizni kell, mint egy várat!

A védekezés nem akkor kezdődik, amikor már az ellenség betörte a kaput, lerombolta a falakat, és felégeti az értékeinket. Sokkal hamarabb. Akkor, amikor még nem reménytelen a helyzetünk. Odafigyelünk, erősítünk, időt és pénzt fektetünk be. És ezt kell tennünk folyamatosan mindaddig, ameddig azt akarjuk, hogy megmaradjon a vár nekünk. Függetlenül attól, hogy itt van már az ellenség, vagy még csak várható. Mert várható, mert biztos, hogy ideér!

Minden télen halljuk, hogy „Jaj, itt az influenza! (Tűz)oltás!”. Jönnek a zsoldosok! Majd ők jól megvédenek minket! Hurrá!

Szerény kérdés, csak halkan, hogy az „illetékesek” fülébe ne jusson:

Hol van a Te saját hadsereged? Nincs? Gyenge? Netalántán beteg?

Remélem, ezek után minden igényesen gondolkodó olvasómmal egyetértünk abban, hogy igenis, az egészségünkbe mindig be kell fektetni!

Mire figyelj, ha azt akarod, hogy jó legyen a befektetésed? Hol vásárolj egészséget?

Van egy régi vicc, aminek az a lényege, hogy nagyon alacsony árat lehet kiírni egy üzletben akkor, ha az adott termék nem kapható. Az ár alacsony, termék nincs! Jó üzlet ez?

Ha olyan helyen akarsz egészséget venni, ahol ezt nem kapod meg, akkor vehetsz jó olcsón „mű-egészséget”, fantasztikus reklám és kábító dicshimnusz csomagolásban, és megnyugtathatod Magad, hogy tettél valamit az egészségedért. Aztán jön a nagy Valóság! A befektetésed haszna annyi, hogy eltölthet Téged a vásárlás öröme. De hát Te nem vásárlási örömet akartál venni, hanem egészséget! Ja, ne akarj mindent „ennyi pénzért”! Így hát csak rontottál a helyzeteden az egészségőrzés terén.

Mikor vásárolsz élelmiszert, ruhát, cipőt? Amikor leülsz a vacsorához, és látod, hogy nincs kenyér? Ha esik a hó, és nincs kabátod? Ha reggel indulsz, és észreveszed, hogy nincs cipőd?

Szóval, mikor vásárolsz egészséget? Ha lerobbansz? Ha már olyan költséges, hogy nincs rá pénzed? Vagy akkor, amikor a Számodra már elfogyott?

Ugye, érdemes egy kicsit elgondolkozni az életünkön, az egészségünkön? Valójában nem is az a kérdés, hogy meddig akarsz élni, hanem az, hogy meddig akarsz egészséges maradni! Meddig vagy képes olyan életminőséget biztosítani Magadnak, ami lehetővé teszi azt, hogy legyenek céljaid, sikereid, örömeid? Meddig tudsz hasznos, segítő, értékteremtő tagja lenni a Téged körülvevő embereknek, a társadalomnak?

A címben feltett kérdésemre teljes biztonsággal és felelősségtudattal megadom a választ:

Egészséget nálunk, az Életfa Programban érdemes vásárolni!

Ha nálunk vásárolsz, a cseréd bőséges lesz! A svájci Just és Nahrin termékei mellé „ajándékba” a magyar Életfa Program „termékeit” is megkapod.

Az egészséged mellé kapsz még lehetőséget a magas minőségű életre, és arra, hogy egészséges, értékteremtő, büszke magyar lehess!

Kívánom Neked, hogy legyen ez az éved az „Aranyéved”, gyere hozzánk gyakrabban az egészségedért, és meglátod, mindig szép lehet a jelened, és még szebb a holnapod!

Szeretettel:

Schmidt Ferenc

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.