Logo

Találd meg az őszben a napfényt, a szürkében a színeket!

osz3„Itt van az ősz, itt van újra …” írta egykor a mi Petőfink. Miért írta? Valószínűleg azért, mert annyira szerette az őszt, hogy a szépségét versbe öntötte, eljövendő évszázadok magyar nemzedékeinek örömére és biztatására. Példát mutatott nekünk.

Légy Te is a saját életed Petőfije, és szeresd Te is azt, amit kapsz a természettől, legyen az akár ősz vagy tél! Írd meg Te is a saját „versedet”, szavak vagy tettek, gondolatok vagy érzések formájában! A saját örömödre és mások tanítására! Vedd észre mindazt a szépet és jót, ami körülvesz Téged!

Mert az Érték Te vagy! Az Életfa Program legértékesebb része Te vagy, az Ember!

Nézz körül! Mit mutat, mire tanít Téged a Nagy Tanítómester?

Az évszakok váltakoznak, az idő telik, értékek születnek, és értékek eltűnnek. Emberek jönnek, emberek mennek. Van, aki elmegy, és van, aki jön.

Körülötted minden változik. A hatása alól nem vonhatod ki Magad! A mai világban felgyorsultak a változások. Ha nem követed, lemaradsz menthetetlenül! Kövesd hát, változz Te is, változtass Te is! Megérdemled, hogy a győztesek közé tartozz!

Egyedül azonban nem megy, túl nagy az ellen! Azért gondozzuk sok ezren az Életfa Programot, hogy minden igényesen gondolkozó családnak megadjuk az útmutatást, a segítséget ahhoz, hogy megtalálja a nyár után az ősz értékeit. Annál színesebb lesz az őszünk, minél többen vagyunk. Kérlek Téged, ismertesd meg mindenkivel a programunkat, akinek a boldogulása fontos Neked! Tégy jót az emberekkel, és jót kapsz cserébe!

Változás, örökös változás! Ez az Élet! Akár elfogadod, akár nem. Akár örülsz neki, akár nem.

De hát, akkor minek örülhetsz? Dönts! Annak, ami van, vagy annak, ami nem lehet? Itt az ősz, ezer csodával, ezer lehetőséggel! Mind a Tiéd lehet, ha akarod! Akard, örülj és becsüld meg! Most ennek örülj, és ne a nyár örömei után sóvárogj! Most az Ősz a Te időd! Ugye milyen szép?

Szeptember van, a Te szeptembered! Neked szól, érted van! Nyisd ki jól a szívedet, és fogadd be az Ősz üzenetét! Az Életfa Ősz a lelkedet is beragyogja, felmelegíti a szíved, és csodálatos színes képet fest Neked! Az ősz minden értéke a Tiéd, gyere el érte! Hozzánk! Most is várunk Rád!

És akkor, ha felfedezted az „ezer csodát”, mutasd meg másoknak is, égj, lobogj, mosolyogj, és gyújts lángot mások szívében is!

Kívánom Neked, hogy éld meg azt a máshoz nem hasonlítható, csodálatos érzést, ami akkor lesz a Tiéd, amikor a tüzed lángot gyújt embertársaid szívében!

Szeretettel:
Schmidt Ferenc

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.