Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

ÉLETFA VÁLASZTÁSI PROGRAM IV.

Urbán György

EGÉSZSÉG + ÉLETMINŐSÉG + MAGYARSÁG

AZ ÉLETFA PROGRAM A MEGOLDÁS PROGRAMJA

Az Életfa Program által képviselt választási lehetőség nem csupán szavazás kérdése. Mi nem azt kérjük Tőled, hogy szavazz ránk, hanem azt, hogy állj be közénk, képviseld mindazt, amit mi, ami minden magyar embernek és családnak a közös érdeke kell, hogy legyen.

Tudd, hogy amilyen az aktivitásod, a pozitív hozzáállásod, az értékteremtő gondolkodásod és munkálkodásod, olyan lesz az érte kapott jutalmad is! Brian Tracy ezt úgy mondja, hogy a jutalékod mértéke arányos az Általad hozzáadott értékkel. Érted?

A Te jutalékod, a jutalmad nem az Általad képviselt dolgok nagyságától függ, hanem attól, hogy Te mekkora értéket tudsz ahhoz hozzáadni.

Nálunk lehetőséged van rendkívül nagy hozzáadott értéket megvalósítani, és ebben segít Neked a programunk.

Ebben a részben elsősorban arról győződhetsz meg, hogy számunkra nagyon fontos a Te lelki békéd, egészséged és fejlődésed.

10. Milyen megoldást ajánlunk Neked a KULTÚRA területén?

Az emberi történelem minden korszakában a fejlődés szempontjából óriási jelentősége volt annak, hogy az emberek hogyan gondolkoznak, hol és miben találják meg a szépet és a jót.

Egyáltalán mi a szép, és mi a jó?

Ebben a kérdésben mindig is kiemelkedő szerep jutott a művészeknek, a kultúrának.

Mit kapunk ma többségében a filmiparban, a különböző médiacsatornákon, az irodalomban és a többi művészeti ágban? Azt kapjuk, amit meg szeretnénk valósítani, ami szebbé és élvezhetőbbé teszi az életünket, vagy erőszakot, pusztítást, kitalált horror történeteket? Milyen jövőképet? A kultúránk a természetet képviseli és tiszteli, vagy pedig egy kitalált világot ábrázol gyilkos eszközökkel? Mit szeretnél? Milyenek legyenek a gyerekeid, ha felnőnek? Egymást szerető, érzelmes, szépérzékű emberi lények, vagy pedig egymást megsemmisíteni akaró, érzéketlen, robotszerű képződmények?

Biztos vagyok benne, hogy erre a kérdésre tudod a helyes választ. Akkor tanítsuk erre a gyerekeinket, és éljük mi is a kívánt világot!

Mi olyan művészekkel gondozzuk az Életfa Programot, akik a természet tiszteletére és szeretetére tanítanak a munkásságukkal, akik igazi értékeket képviselnek országunkban. Amit tőlük, tőlünk tanulsz, az felépít Téged, lelkileg, érzelmileg gazdagodsz, felemelkedsz, és ezáltal könnyebben megbirkózol az élet kihívásaival. Az életed megszínesedik, az is marad, a gondolataid tiszták lesznek, és a körülötted lévő világból is azt veszed észre, ami örömérzéssel tölt el Téged.

A mi kultúránk mosolyogni tanít!

Az értékrendünk:

GONDOLKODÁSMÓD + MINŐSÉG + ÉRTÉKTEREMTÉS

Azt adjuk Neked, amire szüksége van a lelkednek: szépséget, dallamot, vidámságot, az ember és a természet becsületét.

11. Milyen megoldást ajánlunk Neked HAZÁNK ÉRTÉKEINEK megismerésében?

A honismeret különösen fontos szerepet tölt be egy országos programban. Hiszen mitől országos egy program?

Szerintünk attól, hogy az ország értékeit képviseli, és új értékeket teremt az országunk érdekében!

A mi honismereti programunk fókuszában ezért a magyar értékek állnak.

Mi nem akarjuk a magyarság eszméjét olcsó, népszerű eszközök szintjére süllyeszteni, nem akarunk ezzel extra üzleti vagy politikai sikereket elérni. Mi nem akarunk üres szólamokat kiabálni, és zászlót lengetni azért, mert ez a trendi! Nem akarunk a magyarság által megteremtett értékek lerombolásában részt venni, sem fizikai, sem pedig szellemi értelemben!

Mi úgy akarunk élni, hogy az példa legyen az utánunk jövő nemzedékek számára is. Mi büszkék vagyunk a magyarság értékeire, és azok is akarunk maradni azáltal, hogy gyarapítottuk azokat!

Ahhoz, hogy ezeket a célokat megvalósíthassuk, folyamatosan tárjuk fel nemzetünk kincseit az élet minden területén. Ahhoz, hogy szeressünk valamit vagy valakit, először meg kell ismernünk. Ha megismertük és megszerettük, akkor taníthatjuk is.

Mi tanuljuk és tanítjuk a magyarság értékeit!

A fentieknek megfelelően az értékrendünk:

ÉRTÉKTEREMTÉS + GONDOLKODÁSMÓD + CSALÁD

A Te magyarságod valódiságát csak te döntheted el! Azzal, ahogy élsz, ahogy érzel, ahogy gondolkozol!

12. Milyen megoldást ajánlunk Neked az ÜDÜLÉS területén?

A mai világ önti ránk a szellemi, a lelki és a fizikai szennyek tökéletes kompozícióját. Lehet, hogy ezt máskor is így érezték az emberek, de hát mi ebből már mit sem tudunk. Ezt most Te nem tudod megakadályozni!

A sikerpontjaid eléréséhez viszont szükséged van arra, hogy ezektől a hatásoktól függetlenül, szeretettel végezd a munkád, és szeretetteljes növekedési környezetet alakíts ki Magad körül. Ez sokszor a nehezebb feladatok vállalását jelenti a Számodra, több akadályt rejtő utat kell bejárnod. Ezt csak akkor leszel képes az egész életed során megvalósítani, ha rendszeresen gondoskodsz a belső energiád regenerálásáról, az életkedved magas szinten tartásáról.

Ezért, a magas életminőséged érdekében szükséged van a valós pihenésre, a felépítő üdülésre!

Az Életfa Program folyamatosan hívja fel erre a figyelmed. Egyre több Életfa Üdülővel, Szabadidő Parkkal rendelkezünk, és ezzel kívánjuk biztosítani Számodra és szeretteid részére a minőségi pihenést, kikapcsolódást.

Az értékrendünk:

EGÉSZSÉG + CSALÁD + MINŐSÉG

Szeretnénk, ha tudnád, hol a helyed a munkádban, a pihenésedben! Mi kinyitunk Neked egy ajtót, ami hozzánk vezet. Lépj be rajta, és meglátod a mi mosolygós, kipihent, örömtől sugárzó arcunkat! Örülünk Neked, mindig vártunk Rád!

Kérem továbbra is a figyelmedet és a megértésedet, remélem az együttgondolkodásodat, és örömmel várom a tettrekészségedet, az aktivitásodat, a saját Magad, a családod és az országunk érdekében!

Az Életfa Záródal részletével búcsúzom most is Tőled:

„Ez a nap véget ért, de tegyünk többet a holnapért! Szívünk együtt dobog!”

Szeretettel:Schmidt Ferenc

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok