Logo

ÉLETFA VÁLASZTÁSI PROGRAM III.

Schmidt Ferenc és Gyerek Klub tagok

EGÉSZSÉG + ÉLETMINŐSÉG + MAGYARSÁG
AZ ÉLETFA PROGRAM A MEGOLDÁS PROGRAMJA

A választási programunk második része kimondottan arról szólt, hogyan segíthetünk Neked abban, hogy olyan munkát végezz, amit szeretsz, ahol elismernek, és ahol stabil, egyre gyarapodó pénzügyi hátteret biztosíthatsz Magadnak és a családodnak.
Most arról írok Neked, miért nem maradhat ki az Életfa Programból a család, a gyerek és a mozgás!

7. Milyen megoldást ajánlunk Neked a boldog családi életed megteremtése és megőrzése érdekében?
Hisszük és valljuk, hogy az ember csak akkor érezheti magát egészségesnek, ha a családja minden tagja egészséges. Az egészséget mi nem csupán fizikai értelemben említjük, hanem lelki, szellemi és anyagi értelemben is. Ez nagyon fontos!

Ha a család bármelyik tagja problémákkal küzd, akkor az az egész családra kihat. Az egész családnak mozdulni kell! Ha megelőzésben gondolkozunk – ami természetesen sokkal kellemesebb eredményt hoz annál, mintha a baj bekövetkezne -, akkor ebben a folyamatban a család minden tagjának részt kell venni, méghozzá aktív módon, a neki megfelelő szinten.

Ezért mondjuk azt, hogy az Életfa Program fő terméke a család egészsége!

Programjainkat úgy szervezzük, hogy azon lehetőleg az egész család részt vehessen. Tanítjuk a kicsiket és a nagyokat, fiatalokat és idősebbeket, és a termékkínálatunkat is úgy állítottuk össze, hogy abban minden korosztály megtalálja a személyre szabott megoldását.

A család a magyar ember számára ma is érték.

Sajnos, vannak olyanok, akik egyedül élnek, és úgy érzik, hogy a társadalom nem foglalkozik a problémáikkal. Mi az Életfa Klubjaink segítségével otthont kínálunk, és megteremtjük azt a légkört, amitől minden résztvevő fontosnak és szeretett családtagnak érezheti magát.
Ahogy az Életfa Záródalban együtt énekeljük:
„Mondd el mindenkinek, hogy van egy hely, ahol otthon és szeretet vár rá!”
A mi értékrendünk:

CSALÁD + EGÉSZSÉG + BIZTONSÁG

A családod Te vagy! Ha nincs boldog családod, akkor Te sem lehetsz boldog!

8. Milyen megoldást ajánlunk Neked és a gyerekeidnek?
Az Életfa Program egy egész életre szóló választás. Sőt! Generációkon átívelő, hiszen országos programról van szó.
Ez azt jelenti, hogy valakinek át kell adni az értékrendünket, valakit meg kell tanítanunk arra a sok tudásra, amit az életünkben megszereztünk és megteremtettünk. Ezek a „valakik” a mi gyerekeink!
A mi gyerekeink a mi jövőnk! Követik a példánkat, viszik tovább a fényt, a szellemi és lelki örökséget.
A tanítást már el kellett kezdeni, hiszen oly gyorsan telik az idő.

2009-ben létrehoztuk az Életfa Gyerek Klubot. Ez a klub most 5 éves!

Külön szakmai team foglalkozik velük nagy szeretettel és türelemmel, versenyeket, vetélkedőket, táborokat szervezünk, és rendezvényeinken ők is aktívan részt vehetnek, természetesen a nekik szóló program szerint.

A fentieknek megfelelően az értékrendünk:

CSALÁD + CSAPATSZELLEM + FEJLŐDÉS

Nálunk gyereknek lenni öröm, mert, ahogy a dalunk mondja. „játék közben mindenki jó barát, testünk-lelkünk a szeretet járja át, egy életen át”.

9. Milyen megoldást ajánlunk Neked a MOZGÁS területén?
Ha egészségről egyáltalán beszélünk, akkor kihagyhatatlan a mozgás fontosságának említése. Szóban és fejben szinte mindenki kiválóan „mozog”! De a gyakorlatban?! Ez már bizony komolyabb feladat!
Úgy érezzük, hogy Magyarországon mindenképpen segítenünk kell az embereknek abban, hogy kezdjenek el mozogni, szeressék a sportot gyakorlati szinten is. Együtt dolgozunk kiváló sportolókkal, elsősorban olyanokkal, akik a természetben mozognak, és mindezt az egészségük érdekében is teszik. Programunkba bevezettük a futás és kerékpározás mellett a fitneszt, az aerobicot, a zumbát, a táncot, a jógát, a chi-kungot, a nordic walking-ot. És ez a sor még korántsem végleges!

Folyamatosan biztosítjuk a részvételt különböző saját szervezésű és egyéb rendezvényeken, versenyeken.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a készítményeink is sokkal kedvezőbb hatást fejtenek ki akkor, ha a fogyasztója rendszeresen mozog, egészséges életvitelt folytat. Ezen a területen is szakemberek irányításával végezzük a tevékenységünket, hiszen a szakmai hozzáértés nálunk megkerülhetetlen.

Az elmúlt öt évben két Guinness és egy World Record Academy világrekordot állítottunk fel a Puskás Ferenc Stadionban különböző mozgáskategóriákban, több ezer résztvevővel.

Az értékrendünk:

EGÉSZSÉG + GONDOLKODÁSMÓD + MINŐSÉG

Ahogy Einstein mondta: Ahhoz, hogy történjen valami, valaminek meg kell mozdulnia! Ezt mi is valljuk.

Ahhoz, hogy egészségesen élj, meg kell mozdulnod, mozognod kell!

Kérem továbbra is a figyelmedet és a megértésedet, remélem az együttgondolkodásodat, és örömmel várom a tettrekészségedet, az aktivitásodat, a saját Magad, a családod és az országunk érdekében!

Az Életfa Záródal részletével búcsúzom most is Tőled:
„Ez a nap véget ért, de tegyünk többet a holnapért! Szívünk együtt dobog!”

Szeretettel:
Schmidt Ferenc

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.