Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

ÉLETFA VÁLASZTÁSI PROGRAM II.

Választási Program 2.

EGÉSZSÉG + ÉLETMINŐSÉG + MAGYARSÁG

AZ ÉLETFA PROGRAM A MEGOLDÁS PROGRAMJA

Az előző cikkemben az alábbi gondolattal búcsúztam Tőled:

Kérem a figyelmedet és a megértésedet, remélem az együttgondolkodásodat, és örömmel várom a tettrekészségedet, az aktivitásodat, a saját Magad, a családod és az országunk érdekében!

„Ez a nap véget ért, de tegyünk többet a holnapért! Szívünk együtt dobog!” (Életfa Záródal)

Ha olvastad a választási programunkról szóló írásomat, akkor bizonyára tudod, hogy bízom Benned! Bízom abban, hogy igényesen gondolkozol, és jó minőségben kívánod élni az életed! Ezért hiszem azt, hogy közösen bármilyen nagy dolgokra képesek vagyunk!

Nemcsak ez a nap ért véget, hanem 2014 márciusa is. Gondolj egy kicsit vissza az elmúlt hónapra! Mit tettél többet a szebb „holnapért”, azaz a „máért”? A szívem odaadtam, hogy együtt doboghassunk, mert így többre vagyunk képesek. Elfogadtad? Együtt dobogtunk?

Nézzük tovább az Életfa Programot, a Megoldás Programját! Hogyan lesz jobb az életed, ha minket választasz?

4. Milyen megoldást ajánlunk Neked az anyagi biztonságod megteremtése területén?

Hogy érzed Magad, ha az anyagi helyzeted szóba kerül? Egyáltalán eszedbe jut néha, vagy sokszor a családod anyagi helyzete? Elégedett vagy?

Ha igen, akkor gratulálok Neked, az ország kisebbségéhez tartozol!

Van Hozzád egy másik kérdésem is. Szereted a munkád?

Ha igen, akkor az országunk lakosainak ritkaságaihoz tartozol!

Most felteszem a harmadik kérdésem Hozzád. Etikusan végzed a munkád?

Ha igen, akkor Te vagy a követendő példa mindnyájunk előtt! Köszönöm szépen Neked, és nagyon számítok a segítségedre!

Ha azonban gondod van a fenti három kérdés bármelyikével, akkor mi tudunk Neked segíteni és megoldást mutatni.

Az, hogy a minőségi táplálkozás, tisztálkodás, az egészséges életmód lehetőségét a mi programunkban megtalálod, már nem lehet kérdés a Számodra és a családod számára. Azonban hidd el, hogy erre a rátalálásra másoknak is nagyon nagy szüksége van! Segítsünk nekik úgy, hogy közben boldogok vagyunk, mert tudjuk, hogy a munkánk által értéket teremtünk! Lehet az ilyen munkát szeretni? Igen! Csak az ilyen, értékteremtő munkát lehet szeretni!

Eddig mit értél el az életedben? Akár sokat, akár keveset, most itt az idő, velünk a többszörösét érheted el néhány év alatt mindannak, amire eddig sok-sok évet, esetleg évtizedeket áldoztál.

Miért? Mert mi másképpen gondolkozunk, mert nálunk fontos a csapatszellem, mert nálunk vezetői eszköz a szeretet, és az előrejutás hatékony támogatása. Ha bizonytalan vagy Magadban, mi segítünk magabiztossá válni! Ha kishitű vagy, akkor mi megmutatjuk az értékeidet, amikre büszke lehetsz! Itt jóbarátként fogadunk, és együtt dolgozunk Veled a közös sikereinkért! Nem kérünk többet Tőled, csak annyit, hogy akarj a munkád által jobban élni! Ne foglalkozz azzal, hogy képes vagy-e rá, csak akarj! Mi tudjuk, hogy képes vagy kilépni az eddigi életedből, hogy tudsz változni és változtatni.

Csak akarj változni és változtatni, mert akkor megmozdul Érted a világ! Mi itt vagyunk Veled mindig!

Abban is biztos lehetsz, hogy a munkád által elért jövedelmed folyamatosan tudod gyarapítani. Azért, mert mi hosszú távra tervezünk, mi országos programot működtetünk évezredünk kezdete óta, generációkon át. Mi nem egy autót ígérünk Neked azonnal, hanem sok autó megszerzését bármikor az életed folyamán. Mi nem egy lakást adunk Neked, hogy élj benne, hanem megtanítunk arra, hogy vehess Magadnak olyan és annyi lakást, amilyet és amennyit szeretnél. Mi etikusak vagyunk az üzleti életben, mi etikusan élünk és ígérünk. Aki munka nélkül ad, az be fogja hajtani Rajtad az árát, sőt! Csak éppen nem tudod előre, hogy mi lesz az az ár, amivel fizetned kell. Ne higgy a könnyű élet csábításának! Hidd el, nem a Te javadat szolgálja!

A mi értékrendünk:

MUNKASZERETET + CSAPATSZELLEM + ETIKA

Ezt soha ne felejtsd el! Várunk Téged, gyere velünk, szükség van az eredményes munkádra Neked és az országodnak!

5. Milyen megoldást ajánlunk Neked a MUNKAHELY és VÁLLALKOZÁS területén?

A munkahelyed nálunk a Te vállalkozásod. Ne ijedj meg tőle, mert ez a legbiztonságosabb lehetőség a Számodra! Vállalkozni és vállalkozónak lenni nem ördöngös dolog. Nagyon jól elsajátíthatóak az alapszabályok, amikre mi nagyon odafigyelünk.

Vállalkozz, és ne próbálkozz! Vállalkozó légy, és ne próbálkozó!

Sajnos Magyarországon rengeteg vállalkozás indul, és pár éven belül be is csődöl. Miért? Mert nem tudják, hogy kell ezt csinálni! Nincs, aki érdemben foglalkozna velük. Nálunk van! Mi foglalkozunk Veled, megtanítunk, és megmutatjuk, milyen a sikeres magyar vállalkozó! Ugye ez jó hír?

Mi kicsiben indítunk, komolyan haladunk, és nagy fejlődést érünk el! Ez az igazi sorrend! Munka, Eredmény, Jövedelem!

A mi vállalkozási modellünk napi néhány, maximum öt-hatórányi hatékony munkavégzésből áll. Azért, mert mi gondolunk a családra is.

A mi vállalkozásaink családbarát vállalkozások, ahol fontos szempont a családi programok kiváló tervezhetősége és megvalósíthatósága.

A fentieknek megfelelően az értékrendünk:

BIZTONSÁG + FEJLŐDÉS + CSALÁD

Élvezd a munkád és a családod!

6. Milyen megoldást ajánlunk Neked a PÉNZÜGYEK területén?

A pénzügyekkel való foglalkozás kulcskérdés a mai gazdasági körülmények között.

Ha nem tervezel, vagy nem jól tervezel, könnyen pórul járhatsz! Ha nem értesz a pénzügyekhez, vagy nincs, akihez fordulj a kérdéseiddel, nagyon hamar becsaphatnak. Beugorhatsz olyan ajánlatoknak, amik gazdagságot ígérnek, és nyomorba döntenek.

Az Életfa Program fő célkitűzései közé tartozik az, hogy olyan gondolkodásmódot alakítson ki a vállalkozóiban, ami szakmailag teljes mértékben megalapozott, és lehetővé teszi a magas színvonalú pénzügyi biztonság megteremtését.

Az értékrendünk:

BIZTONSÁG + GONDOLKODÁSMÓD + SZAKMAISÁG

Tudnod kell, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy pénzed legyen.

Tudnod kell azt is, hogy hová megy el a pénzed, mennyit költhetsz a jelenlegi eredményességed függvényében.

Tudnod kell, hogy mennyit kell visszaforgatnod az üzleted és a pénzügyi helyzeted növekedése céljából. Mindig a jövedelmed nagyságának megfelelően költekezz!

Végül tudnod kell azt is, ha már sok pénzed lesz, mire költsed, milyen társadalmi felelősségvállalásokat tegyél meg, hogyan használd fel ezt az eszközt a Magad és a családod boldogságára.

Kérem továbbra is a figyelmedet és a megértésedet, remélem az együttgondolkodásodat, és örömmel várom a tettrekészségedet, az aktivitásodat, a saját Magad, a családod és az országunk érdekében!

Az Életfa Záródal részletével búcsúzom most is Tőled:

„Ez a nap véget ért, de tegyünk többet a holnapért! Szívünk együtt dobog!”

Szeretettel:

Schmidt Ferenc

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok