Logo

ÉLETFA VÁLASZTÁSI PROGRAM I.

Életfa Konferencia színpad

Mi, akik már több éve, sőt több mint egy évtizede tudásunkkal és tapasztalatainkkal folyamatosan fejlesztjük az Életfa Programot, szeretettel dolgozunk benne azért, hogy minden magyar emberhez elérjenek segítő kezeink, a magas minőségű élet 12 alapvető területén mutatjuk meg azt az utat, ami a családok boldogságához vezet.

IGEN: EGÉSZSÉG + ÉLETMINŐSÉG + MAGYARSÁG

Az általunk megalkotott 12 életteret egy 12 szirmú virág képében jelenítjük meg; ez az Életfa Virág.

Az egész életre szóló választásunk alkalmával fogadd szeretettel az ÉLETFA VIRÁGOT!

Mi éljük mind a 12 szirmot, nem ígérjük, hanem élvezzük a jótékony hatását. Az Életfa Program nem ígérgetés, hanem megoldás.

AZ ÉLETFA PROGRAM A MEGOLDÁS PROGRAMJA

Mi választottunk, ezért ajánlhatunk jó szívvel. A döntésünket az Életfa Program Értékrendje mentén hoztuk meg. Ezért tiszták, jók és egyértelműek a szándékaink. Jó így élni!

1.Milyen megoldást ajánlunk Neked az EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS területén?

A táplálkozásunkkal való törődés ma sokkal fontosabb, mint valaha! Az étkezésünk összetevőiből hiányoznak, vagy rendkívül kis mértékben fordulnak elő bennük azok a létfontosságú anyagok (vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek), amikre a szervezetünknek feltétlenül szüksége van. Így a legtöbb embernél hiánybetegségek alakulnak ki. Pótolni őket mindenképpen szükséges, és ezt csupán az étkezésünkkel nem lehet megoldani! A pótlásuk nem egyszerű feladat, hiszen a mai információdömpingben az ember egyedül képtelen eligazodni. Hírek és álhírek jelennek meg a különböző média és internet csatornákon, amelyek legtöbbször teljességgel nélkülözik a szakmaiságot, és valamilyen tisztességtelen piaci érdekeket szolgálnak. Másik probléma a kiegyensúlyozott bevitel, ami azt jelenti, hogy minden összetevőből más és más mennyiséget célszerű a szervezetünkbe bevinni, aminek a számolgatására minden alkalommal a ma embere képtelen. A harmadik feladat az, hogy nem is a bevitt összetevők mennyisége az elsődleges, hanem az, hogy mennyi hasznosul, mennyi szívódik fel, mennyi épül be belőlük és milyen minőségben. Erre aztán teljességgel képtelen odafigyelni az, aki nem a kutató-fejlesztő szakmában dolgozik. Ráadásul az is sok gondot okoz, hogy bizonyos anyagokból (pl. a 3 fehér méregből: só, cukor, zsír) túl sokat viszünk be a szervezetünkbe. Akkor mi a mi megoldásunk?

SZAKMAISÁG + TUDÁS-KÖZPONTÚSÁG +MINŐSÉG

Mindezeket a 60 éves svájci NahrinAG világcég szakmai és minőségi garanciáival, a magyarországi együttműködő szakmai partnereink háttérbiztosításával, saját Egészségügyi Teamünk hozzáértő felügyelete mellett, és tanulható-tanítható képzési rendszerünkkel valósítjuk meg.

2.Milyen megoldást ajánlunk Neked az EGÉSZSÉGES TISZTÁLKODÁS, TESTÁPOLÁS, KOZMETIKA területén?

A tisztálkodást és a testápolást nagyon sok ember elhanyagolja, a kozmetikumokat pedig kimondottan a „csak jól nézzek ki!” cél szempontjából alkalmazza. Nagy hiba! Tudnod kell, hogy minden, amit Magadra kensz, amit belélegzel, a bőrön vagy a nyálkahártyán keresztül bekerül a vérkeringésbe, és onnan a szervezet minden részébe. Ha vegyi anyagokat viszel be, önpusztítást végzel, ha természetes anyagokat, akkor pedig tudni kell, hogy milyeneket lehet, milyen mennyiségben és milyen összetételben! Ezen a területen is igényesnek kell lenned a saját Magad érdekében! A kínálat óriási! Nézd meg, hogy melyik cég képes Veled együttműködni abban, hogy betanítson, lehetőséget biztosítson a továbbképzésre, hogy kikérje a véleményedet és folyamatosan tájékoztasson Téged a legújabb eredményekről ezen a területen! A mi megoldásunk itt is:

SZAKMAISÁG + TUDÁS-KÖZPONTÚSÁG +MINŐSÉG

Az Életfa Értékrend ezen elemeit a 84 éves kutatói-fejlesztői-gyártói-értékesítői múlttal rendelkező svájci Just International világcég eredményeire és prémium minőségű termékeire alapozva, a hazai szakmai partnereinkkel szorosan együttműködve biztosítjuk. A támogató ellenőrzést és közvetlen szakmai iránymutatást itt is az Életfa Program Egészségügyi Teamje végzi. Képzési rendszerünknek ezen a területen is fontos szerep jut.

3. Milyen megoldást ajánlunk Neked az ÁLTALÁNOS EMBERI EGÉSZSÉG területén?

Nem lehet valaki úgy egészséges, hogy csak a táplálkozásra, vagy csak a testápolásra figyel. Az egészség őrzése és visszanyerése nálunk minden területen jelentkezik, amit a küldetésünkben négy pontban fogalmaztunk meg: szellemi, lelki, fizikai és anyagi értelmezésben. Bármelyik terület sérül, maga után vonzza a többi terület megbetegedését is. Mi sikerrel alkalmazzuk meglévő és továbbfejlesztendő tudásunkat mind a négy területen az életminőségünk javítására. A mi megoldásunk ezen a téren:

EGÉSZSÉG + GONDOLKODÁSMÓD + MINŐSÉG

Nálunk az egészségről kizárólag komplex értelemben esik szó, ami nem jelenti azt, hogy bármelyik területnek kevesebb figyelmet szentelnénk. Itt van igazán fontos szerepe az Egészségügyi Teamünknek és a szakmai partnereinknek. Országszerte heti-havi rendszerességgel működnek az Életfa Egészség Klubjaink, ahol mindenki elsajátíthatja azokat az alapvető ismereteket, amik nélkülözhetetlenek a ma embere számára.

Az Életfa Választási Program további területeiről a következő cikkemben írok Neked önzetlen segítőszándékkal és nagy bizalommal!

Kérem a figyelmedet és a megértésedet, remélem az együttgondolkodásodat, és örömmel várom a tettrekészségedet, az aktivitásodat, a saját magad, a családod és az országunk érdekében!

Az Életfa Záródal részletével búcsúzom Tőled:

Ez a nap véget ért, de tegyünk többet a holnapért! Szívünk együtt dobog!

Szeretettel:
Schmidt Ferenc

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.