Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

A 25 ÉVES NAHRIN HUNGÁRIA NAGY KIHÍVÁSA!

20180609

Már több mint 9 éve, hogy minden rendezvényünkön találkozhattok velünk, Gyermek Teamesekkel a vidám, színes kreatív szigetünkön. Nem lesz ez másképpen június 16.-án sem, amikor is jubileumi évünk legnagyobb rendezvényére várunk benneteket Szikszón!

20180609 1Fergeteges családi napnak nézünk elébe, ahol a szülők és ti gyerekek is találhattok magatoknak megfelelő programot. Már a helyszín is kiváló, hiszen egy egész uszodát birtokolhatunk egy napig, szaunázási, sportolási lehetőséget, igazi beach hangulatot teremtenek szervezőink. Amíg anyu, apu, a nagyiék főznek vagy a csapatversenyen vesznek részt, addig a gyerekek együtt szórakozhatnak, alkothatnak velünk.

Tehát, Gyerek Klub tagjainkat várjuk a Kreatív szigeten, ahol megpihenhetnek a trambulinozás vagy az ugráló várban való csúszdázás után, hűtő mágnest, kisrepülőt, ajtódíszt készíthetnek – amit haza is vihetnek.

20180609 2Vállalkozó kedvű barátaink kosarat fonhatnak, megtanulhatják az agyagedény készítés fortélyait. Az uszodában Spongyabob várja az úszni vágyókat, de csobbanhattok a kinti medencében is.

Tehát a fürdőruhát, törölközőt, papucsot semmiképpen ne hagyjátok otthon!

A jó időt megrendeltük:), a többi, hogy jól érezzük magunkat, csak rajtunk-rajtatok múlik!
Már nagyon várunk Benneteket!

Online jelentkezés:
http://www.eletfaprogram.hu/index.php/joomla-pages-iii/categories-list/2-uncategorised/2538-jelentkezes

Gyermek Team

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok