Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

Gyerek Klub híreink

gykh

A közel 9 éves Gyerek Klub idei első találkozása megtörtént!

Jelentjük, éppen 35. alkalommal az Életfa Konferencián, február 17.-én. Mennyi-mennyi emlék, játék, verseny, szórakozás van mögöttünk!

A mai délelőttöt kirándulással töltöttük. A Hősök terét vette be gyerekcsapatunk. A hűvös idő ellenére szobrokat másztunk, szaladgáltunk, kíváncsian vettük elő az iskolában tanultakat és egyeztettük azzal, amit most itt láttunk.

Kár, hogy nem volt nálunk korcsolya, a Városligeti Műjégpályát látva, bizony kedvünk támadt korizni! (És az idő is tökéletes lett volna :))

Vajdahunyad várát elfoglaltuk egy kis időre minden csodájával együtt.

Sajnos az idő sokkal gyorsabban telt, mint gondoltuk, így visszatértünk jól megszokott és a kinti időhöz képest jó meleg „gyerekkuckónkba”. Finom szendvicsebéd és tea várt minket. A CEU éttermének munkatársai pedig répatortával kedveskedtek nekünk. Mennyei volt!

A délután folyamán igazi festősereg lettünk. Az előre elkészített gipszmaszkokat festettük, színesítettük, életre keltettük.

Farsang környéke lévén, és hogy semmiképpen ne maradjunk ki a jelmezesdiből, rendhagyó Divatbemutatót szerveztünk. Mindenki elhozhatta kedvenc ruháját vagy az új mezét, jelmezét. Gyerekklubos lufikifutón mutatkoztunk be, mutattuk meg ruhakölteményünket. A zsűrinek titkos szavazáson kellett volna eldöntenie, hogy ki is a legjobb, mivel mindenki találóan választotta ki öltözetét, csak és kizárólag első helyezettek lettek!

Természetesen mindenki kapott oklevelet és nem maradtak el az ajándékok sem.

A napot ismét a „nagykonferencián” zártuk, ahol Mirella meséiből hallgattunk egy részletet Tihanyi Edit előadásában.

Mozgalmas évkezdés volt, köszönet a közreműködőknek: Gálné Anitának, Kecskésné Ildikónak, Pangyelkáné Anikónak.

Reméljük, hogy áprilisban is találkozunk!

Vargáné Marika

>>> További képekért kattintson ide! <<<

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok