Logo

FARSANG VOLT A GYEREK KLUBBAN!

fvagyk

Idei első közös találkozásunk hol máshol lehetett volna, mint a CEU Konferencia Központban február 18-án.

Hetek óta izgatottan készültünk, tervezgettünk, hiszen eltelt három hónap amióta nem láttuk egymást mi, „gyerekklubosok”. Vajon mennyit nőttek? Mennyit komolyodtak? Van-e kedvük egyáltalán még eljönni? Akarnak-e majd velünk bulizni?

Mi tervezgettünk, készültünk! Farsang ideje van, bulizni kell! És reményeink szerint már jön a tavasz, a jó idő, hát a telet „temetni” kell. És mivel a télen nőttünk, idősödtünk, okosodtunk, a már megunt, feleslegessé vált dolgainkat tovább kell adnunk, hát azt is elhoztuk magunkkal, mert gyerekpiac is lesz.

Anitával feldíszítettük a termet, igyekeztünk amolyan karneváli hangulatot teremteni. Készültünk sok-sok jelmez alapanyaggal, azaz ronggyal, farsangi maszkkal, szemüveggel, zenével.

fvagyk 1

Meg is érkeztek az első – még nem a fecskék! – cicák, kutyusok, táncos lányok, eljött ám egy túrórudi, a cukorkaárus lány, jött egy kedves boszorkány, jött a szelíd Ördög, s ha hiszitek, ha nem, egy zsoké is benézett hozzánk, felsorolni sem tudom már kikkel buliztunk!

Köszöntöttük az Első Klubozókat, majd a jelmezversenyhez pótoltuk a hiányzó kellékeket. Szebbnél szebb maskarák készültek: szemüvegek, övek, sálak, koronák. Közben a zene többünket is a táncparkettre csábított. Volt ugra-bugra, nyuszitánc.

A délelőttünk hamar eltelt, csak korgó pocakjaink jelezték az ebédidőt. A szendvicses tálcák hamar megüresedtek, az alma is gyorsan elfogyott. A mai nap bővelkedett meglepetésekben, ajándékokban, így volt ez a meglepi fánkkal is, mert nem lehet farsangozni, bulizni fánk nélkül! Pillanatok alatt eltüntettük a tányérokról még a morzsákat is, hiszen Kecskésné Ildikó finom házi baracklekvárját hozta el e jeles alkalomból. Mennyei volt!

Ebéd után a jelmezverseny résztvevői kerültek a gyerekszínpadra: mindenki bemutatkozhatott, elmondhatta minek-kinek is bújt bele a bőrébe? Közben a közönség figyelt ám, hiszen titkos szavazással döntöttük el, hogy melyik jelmez a legötletesebb. Szavazólapjainkat összegezve választottuk ki a legjobban nekünk tetsző jelmezeket. De ne aggódjatok kedves olvasók, mindenki kapott ajándékot! Ajándékokat!

Különleges nap volt ez azért is, mert egész nap csereberéltünk a terem egyik végében berendezett kis piacon. Sok-sok kiegészítő, játék, kézzel készített dolog cserélte le gazdáját.

fvagyk 2

Délután még egy fontos meghívásnak is eleget tettünk, a „nagykonferencia színpadán” kaptunk lehetőséget, hogy megmutassuk szüleinknek, nagyszüleinknek, mindenkinek, hogy mivel is töltöttük az időnket, amíg Ők az aktuális információkkal gazdagodtak.

Sajnos hamar eltelt a nap, a szülők csak jöttek – s a gyerkőcök mentek, megígérve, hogy legközelebb is találkozunk.

Remélem, reméljük így is lesz, mi várunk Benneteket áprilisban is!

További képeket itt találsz:
http://www.eletfaprogram.hu/index.php/mediaanyagok/foto/gyerekklub-20170218

Szeretettel:
Vargáné Marika

 

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.