Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

Életfa Gyerek Tábor, 3. nap

gyerektabor 3 nap

Hát Gyerek táborunk harmadik napja is eltelt. És ma is esett az eső, bár ez nem tartotta kis csapatunkat semmitől sem vissza.

A megszokott Chi-kung gyakorlatok, a zászlófelvonás, na és az elmaradhatatlan, finom reggeli után két Attilánk, Bak Attila (aki a Gyerek klub tagja), és édesapja, Bak Attila, aki természetesen az Életfa Program csapatának tagja, nagyon érdekes előadást tartott a magyarokról, magyarságról. Megnézhettük a régi szerszámokat, nyilakat is.

Ili nénivel kicsit tanultunk, na nem komolyan, hiszen az iskola szerencsére kicsit odébb van még! Mesét, verset, vicces fejtörőket oldottunk meg egy könnyed, baráti beszélgetéssel egybekötve.

Az eső miatt fürdés-medencézés sajnos később sem lehetett, így két részre oszlott a csapat (sőt, A CSAPAT), egyik felünk filmet nézett Ili nénivel, a másik fél pedig ajándékot készíthetett az otthoniaknak.

Délután tettünk egy kis sétát a faluban, gólyákat számoltunk, a szép kerteket csodáltuk, a növényvilágot próbáltuk felfedezni, fel- és megismerni.

Fontos feladatunknak is eleget teszünk sűrű elfoglaltságunk közepette, mert ugye mindig csak az a fránya nyári munka: teszteljük, ismerkedünk az új Életfa társasjátékkal. Az már tuti, hogy kicsik és nagyok egyaránt szívesen játszanak vele! Ez nem is csoda!

Olyan gyorsan eltelt ez a nap is, hogy szinte észre sem vettük.

És egy üzenet is érkezik: A táborozók üdvözletüket küldik az otthoniaknak!

Üdvözlettel:
A táborozók

További képek:

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok