Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

FARSANG VOLT A GYEREK KLUBBAN!

eletfa farsang gyerekklub

Mi, a Gyerek Team munkatársai február közepe lévén idejét éreztük, hogy hónapok óta nem látott kis pajtásainkkal találkozzunk. Ehhez keresve sem találhattunk volna megfelelőbb időpontot és helyszínt, mint a következő Életfa Konferenciát.

Izgatottan készültünk, tervezgettünk…

Vajon mennyit nőttek? Komolyodtak? Van-e kedvük egyáltalán még Anyával, Apával eljönni? És ami még ennél is fontosabb, akarnak-e majd hozzánk jönni, velünk bulizni?

És jöttek!! Itt voltak!

Titkos meglepetést vittünk a Nagyterembe. Új év lévén új kihívás, új versenykiírás is vár majd minket. Így közös tánccal nyitottuk meg a napot a rendezvényen. A Varga Fiúk – egymás között így emlegetjük Őket -, Szabolcs, Ricsike és Tomi, mint profi táncosok mutatták nekünk a lépéseket a színpadon. A szülők, vendégek mosolyogtak, tapsoltak – lehet hogy még táncoltak is velünk?

Megszokott helyünkön várt a kreatív kuckónk. Farsang lévén jelmezeket is hoztunk, és a hiányzó kellékeket készítettük itt el: kinek szemüveget, kinek legyezőt, fejdíszt és ki tudja még mit.

Megtanultuk, hogy bármit lehet újrahasznosítani, akár a sörös doboz nyitófülét is, különleges karkötőket készítettünk Ildikó segítségével.

A délelőtt hamar elrepült, korgó pocakok jelezték az ebéd közeledtét. Az ízletes szendvicsek, az egészséges, piros almák hamar eltűntek a tálcákról. A CEU munkatársaitól kaptunk finom gyümölcsöket, amit még finomítottunk a csokiszökőkút alatt. Mennyei volt! – ha lehet ilyet mondani.

Vendégeinket, Pásku Veronikát és Endrődy Szabolcsot már néhányan jelmezben fogadtuk, akik érdekes népzenei előadást tartottak nekünk. Sok – sok hangszert hoztak, amit ki is próbálhattunk. Annyira érdekes volt amit mondtak, és ahogy játszottak, hogy minden gyerek csendben figyelte és hallgatta Őket. (Mi is J)

És jött a jelmezbemutató! Végre mindenki bemutatkozott, elmondhatta kinek bújt a jelmez-bőrébe. Mivel olyan kreatívak és különlegesek voltak a jelmezek, mindenki kapott ajándékot!

Elfelejtettünk a Bolhapiacról írni. Alkalmi árusaink játékokat, nyomdát, könyveket cserélgettek, miközben megfogadták, hogy „Csere-bere fogadom, Többet vissza nem adom”.

Mennyi minden történt ilyen rövid idő alatt, le sem lehet írni! Új barátokat ismertünk meg, örömmel találkoztunk a régiekkel. Megtudtuk kivel mi történt az elmúlt időben, mióta nem láttuk egymást. Megterveztük a következő találkozást: április 5-én újra itt leszünk Mi együtt és Rád várunk!

További képek:

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok