Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

Miskolci Központi Életfa Klub - Az átadható tudás

mk 20160304A heti szokásos klubnapunk ismét megrendezésre kerül és ismét új dolgokkal és információkkal vártuk kedves vendégeinket. A hónap utolsó klubnapján az aktuális hónap téma még mindig kapcsolódott a szív-és érrendszeri területhez. Nem csoda, hogy nem lehet erről a témáról elég sokat beszélni, hiszen nagyon sok ember érintett ezen a területen. Milyen előadásokkal búcsúztattuk ezt a témát, íme egy kis ízelítő:

  1. Életfa Program bemutató előadást számomra nyílt lehetőség arra, hogy megtartsam. Egy igazán innovatív résszel gazdagítottuk, hiszen JUST cég bemutatkozását egy eredeti svájci JUST film levetítésével próbáltuk megidézni a svájci minőséget. Úgy érzem ez jól sikerült, a videóban szereplő Walzenhauseni képek és csodaszép tájak, valamint a JUST cég profi gyártása mindenkit bizalommal töltött el.
  2. Szilágyi Ildikó életvezetési tanácsadónk igazán érdekes és aktuális témával érkezet. Néhágy főbb gondolat az előadásából. Támad az influenza. A láz jótékony hatása. Praktikus tanácsok. Hogyan viseljük a lázat és mit tegyünk a csillapításának érdekében Justal és Nahrinnal. Barátunk a láz? Igen sok érdekes és hasznos információt kaptunk. És ami igazán értékessé teszi ezeket a tapasztalatokat az, hogy mind gyakorlati használatból erednek.
  3. Schmidt Ferenc Igazgató Úr programunk vezetője ismét tanulságos tréninget tartott nekünk a nyitott szponzori előadás keretében.  A konferencia üzleti tapasztalatai. A konferencia elhangzott információt hogyan tudjuk felhasználni a termékhasználatban és az üzleti munkában. A termékekről milyen jó mondatokat érdemes feljegyezni, melyek a tovább ajánlásban olyan dolgokat is elmondanak a készítményekről, melyek nincsenek rajta a dobozon.

Igazán jó látni a klubnapjainkon az új és régi visszatérő kedves arcokat. Együtt örülünk, hogy megint találkozhattunk és újabb érdekes információkkal gazdagodhattunk. És mit hoz a jövő, reményeink szerint klubtagjaink is megcsillantják majd előadói kepeségüket és terméktapasztalataikat mindannyiunk örömére.

Szeretettel: Varga Gyula hálózati vezető

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok