Logo

Miskolci Központi Életfa Klub – A közösség, ami befogad!

mk 20160202Nem múlhat el hét Miskolcon, hogy az Életfa Program klubja ki ne tárulna. Így volt ez most Kedden is. Az újév, új klubbeosztást is hozott nekünk. Szinesebb és változatosabb előadásokat próbálunk létrehozni, hogy minél több új érdeklődőt tudjunk bevonzani a klubnapokra. Az új vendégeink részére egy Életfa Program ismertetőt tartunk, majd egy rövid szünet után egészségügyi téma köré szerevezett előadás következik. Ezek után egy különleges Just vagy Nahrin „termékkóstoló”. Ami pedig minden héten tervezetten kerül megrendezésre, az a Nyitott Szponzori előadások.

Hogyan is telt az Életfa Miskolci klubjában az idő a héten, Kedden? Nézzük: J

Életfa Életmód
Előadó: Varga Gyula hálózati vezető, természetgyógyász-fitoterapeuta
Az Életfáról sok dolgot érdemes tudni. De mit érdemes mindenképpen megismernünk, ha először lépünk kapcsolatba vele. Az Életfa életmód és egészségtudatos gondolkodás alapelve a programunknak. Hiszen a Just és Nahrin termékek akkor igazán hatékonyak, ha megfelelő életmód által keretezett környezetben használják őket. Milyen főbb termékcsoportok és kiemelt termékek vannak, melyeket érdemes először megismernünk, Ezekről nyílt alkalmam beszélni a kedves régi és új klubtagjaink előtt.

Magyarország egészségügyi helyzete a Just termékek sokoldalúságának tükrében
Előadó: Szilágyi Ildikó életvezetési-tanácsadó, tréner
Egyen-súly… milyen egyszerű szó és milyen sokat jelent. Bizony egész életünkben törekednünk, kell hogy megtaláljuk ezt az állapotot. A szervezetünk és szervrendszereink is folyamatosan az egyensúly fenntartására törekednek. Az egyensúly egyfajta harmónia állapot megteremtését is jelenti. A Just és Nahrin termékek az összes olyan nagyobb egészségügyi problémacsoport kapcsán pozitív változást érhetnek el, melyek kialakulása már egy rosszabb életminőséget és életkilátást jelenthet. Az előadásból megtudhattuk, hogy a Just termékek gyógynövény tartalmuk és külsőleg történő felhasználásuk révén igazán sokoldalúan támogatják a prevenciós célokat. Hiszen a régi mondás is ezt sugallja: „Ne akkor kezdjen kutat ásni az ember, amikor megszomjazott.”

Just termék „kóstolónk”: Sanaktív krém, 31-es olaj, Boróka krém. Igazi gyógynövény arzenált vonultatott fel, amit mindenki szívesen és nagy érdeklődéssel próbált ki a saját bőrén.

Lehetőségek korlátok nélkül
Előadó: Schmidt Ferenc ügyvezető igazgató, Életfa Program vezető
A lehetőségeink nagyon sokfélék…sokszor azt gondoljuk, hogy az életkorunk, az anyagi eszközeink, a képesítésünk, vagy a környezetünk meghatározzák, vagy akár el is döntik, hogy milyen lehetőségeink vannak. Pedig ebből az előadásból én azt tanultam, hogy igazából csak a fejemben megszülető gondolatok döntik el a lehetőségeimet. Hiszen a lehetőségek nem csak adott dolgok. Nem függnek csak az életkortól, a környezeti vagy anyagi dolgoktól. A lehetőségek teremthetőek…saját magunk döntései által. Az elefánt szemléletes példája elgondolkodtató, akit felnőtt korában kikötnek egy karóhoz és csak egy adott körben tud mozogni, majd felnőttként sem megy el távolabb és eszébe sem jut kitépni a karót. A korlátok a fejünkben lévő botok, melyeket lehet, hogy gyerekkorunkban születtek. Sokszor bele sem gondolunk, hogy ezeket ki is lehetne húzni…Igazán tanulságos és gondolatébresztő volt igazgató Úr előadásában az az idézetekkel átszőtt diasor, ami azt üzente, hogy a kor nem határozza, meg azt mennyire tudunk fiatalként gondolkozni. Köszönjük szépen! J

Szeretettel:
Varga Gyula hálózati vezető

mk 20160202 1mk 20160202 2mk 20160202 3mk 20160202 4

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.