Logo

EGÉSZSÉGÜGYI TEAM-ÜNK ÚJ TAGJA: STARKNÉ SZABÓ ESZTER DIETETIKUS

SSzEKedves Olvasó!

Starkné Szabó Eszter vagyok gyakorló édesanya, feleség és 6 éve az Életfa Egészségőrző Program tagja. Végzettségemet tekintve felnőtt szakápoló, dietetikus és munkavédelmi technikus. Büszke vagyok arra, hogy tanulmányaim során átfogó ismereteket szereztem az emberi szervezet működéséről, az egészségmegőrzés lehetőségeiről, az egészségnevelés módszereiről és szakápolói, dietetikus, munkavédelmi szakképesítésemet is kiváló eredménnyel abszolváltam.

Több mint 20 éve annak, hogy életemben szerepet kapott a gyógyító tevékenység. Először tanulóként, gyakorlati órákon, majd aktív egészségügyi dolgozóként naponta szembesültem az egészség hiányával.

Haematológiai osztályon dolgozva különösen nehéz volt látni azt, hogy az emberek miként reagálnak arra, mikor megtudják, hogy nem egészségesek. Sőt! - „végzetes” betegségük van. Mi mindent próbálnak megtenni azért, hogy visszaszerezzék azt, amire addig nem is figyeltek, amivel nem törődtek, ami egész addig nem is volt annyira fontos: az egészségüket.

Mert amíg van, addig természetes, de mi van, ha nem lesz?

Akkor tudatosodott bennem igazán, hogy munkám nem szorítkozhat csupán a beteg emberre, ezért érdeklődésem sokkal inkább az egészség megőrzése és a betegségek megelőzése felé irányult. Mondhatnám azt is, hogy így lettem "egészségápoló".

Ezt a szemléletet követve, 2010 óta közel negyven munkahelyi és település egészségfejlesztő projektben voltam szakmai közreműködő – táplálkozási tanácsokat adtam, egészségterveket írtam, előadásokat tartottam, egészségprogramokat terveztem és szerveztem. A programok során szerzett gyakorlati tapasztalatok és az időközben kialakult szakmai kapcsolatok eredményeként ma már saját vállalkozásban dolgozom és elsősorban munkahelyi egészségfejlesztő programok megvalósításával foglalkozom.

Hiszek a tudásban és a szakmai megalapozottságban, mert ez az, ami tartós sikerhez, eredményekhez vezet.

Ez év októberétől az Életfa Egészségőrző Programban az egészségügyi team tagjaként és az Élet(FA)mód Klub szakmai vezetőjeként is számítanak rám. Ezúton is köszönöm a felkérést Schmidt Ferenc Igazgató Úrnak és Kanizsárné Vaskó Nikolett vezető dietetikusnak!

Niki a barátnőm, a főiskolán csoporttársam volt, az esküvőmön verset mondott, sokszor számíthattunk már egymásra az elmúlt 15 évben. Most is igyekszem méltó módon helyettesíteni őt, míg babázik, hisz az elmúlt 6 évben rengeteg munkája volt abban, hogy szakmai körökben is megismerjék és elismerjék a Nahrin termékeket. Személyes előadásaival, tanácsaival az értékesítők munkáját is segítette, az Élet(FA)mód klub létrehozásával pedig érdeklődő, az egészséges életmód-, táplálkozás felé nyitott, tudatos közösséget alakított ki, akik mindig fordulhattak hozzá személyes problémáikkal, kérdéseikkel is.

A jövőben írásaimmal, előadásaimmal és tanácsadó munkámmal szeretnék én is segítséget nyújtani mindazoknak, akik egészségesebbé, harmonikusabbá, boldogabbá szeretnék tenni saját és családjuk életét.

Szeretettel:

Starkné Szabó Eszter
+36 70 457 27 31
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.