Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

emk jelentkezes

A+ A A-

AZ ÉLET(FA)MÓD KLUB HÍREI

emk 1Célunk minden klubtagnak segítséget nyújtani saját céljai elérésében. Fő feladatunk az ideális testsúly kialakítása, megtartása, egy egész életre szóló helyes táplálkozási szokás elsajátítása a szakmai ajánlások figyelembevételével. Hisszük, hogy együtt könnyebb, mivel legnagyobb feladat Önmagunk legyőzése!

Remélem nem felejtetted el, hogy még mindig tart az Élet(FA)mód Klubban a verseny a „TALÁLD MEG AZ EGYEN-SÚLYOD”. Itt egészen október végéig gyűjtheted a pontokat az Egyen-súly csomagok után. A verseny részleteit a honlapon találod. Érdemes harcba szállnod, hiszen nagyon vonzó nyeremények találnak majd gazdára:

Az első helyezett egy 2 fő részére szóló 2 napos wellness-hétvégét, a második helyezett ajándékcsomagot, és ezen felül 2 főre szóló belépőt nyer Nyári Károly december végén megrendezésre kerülő exkluzív karácsonyi koncertjére, a harmadik helyezett szintén 2 főre szóló belépőt nyer Nyári Károly december végén megrendezésre kerülő exkluzív karácsonyi koncertjére.

Miért érdemes még a klubba regisztrálnod:

  • ha nem szeretnél lemaradni a táplálkozással kapcsolatos érdekességekről, aktualitásokról, újdonságokról, heti hírlevél formájában ezekről tájékozódhatsz
  • ha szeretnéd a táplálkozással kapcsolatos ismereteidet bővíteni, feleleveníteni
  • ha bármilyen táplálkozással kapcsolatos kérdésed merülne fel, írhatsz nekünk nyugodtan, segítséget kapsz

Az Élet(FA)mód Klubba regisztrálni a honlapon (www.eletfaprogram.hu) található online jelentkezési lap kitöltésével tudsz. Ne feledd a regisztráció díjmentes.

Javaslom, használd ki Te is a klubban rejlő lehetőségeket!

Van még egy fontos dolog, amiről írni szeretnék Neked.
Valószínűleg tudod már Te is, hogy újabb anyai örömök elé nézek, hiszen október elejére várjuk harmadik gyermekünket. Mivel a munka nem állhat le, hiszen Te számítasz ránk, ezért új dietetikust kértünk fel, Starkné Szabó Eszter személyében, hogy segítsen téged a jövőben. Bemutatkozó írását a honlapon olvashatod.
A klub elérhetősége változatlan (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) marad, ide írhatsz a jövőben is.

Köszönöm szépen az elmúlt időszak szeretetét és bizalmát! A jövőben fordulj ugyanilyen szeretettel és bizalommal Esztihez, a legjobb tudása szerint fog segíteni Téged, ebben biztos vagyok.

Jó életmódváltást kívánok Neked, sok szeretettel:

Kanizsárné Vaskó Nikolett
vezető dietetikus

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok