Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

emk jelentkezes

A+ A A-

Az Élet(FA)mód Klub hírei

Nagy örömömre szolgál, hogy a novemberi Életfa Konferencián eredményt hirdethettünk a 2014.október 3.-én lezárult, 6 hónapon át tartó, Élet(FA)mód Klub versenyben. Ahhoz, hogy ez így történhetett, a klubban a Ti aktív munkátokra, részvételetekre, és nem utolsó sorban a bizalmatokra volt szükség. Ezt köszönöm szépen Nektek!

Aki az Élet(FA)mód Klubhoz 2014.október 31-ig csatlakozott, automatikusan elindult a versenyben.

Egyéni és csapatkategóriában hirdettünk eredményt.

Egyéni kategóriában

  1. helyezett: Dr. Harsányi Edit
  2. helyezett: Szilágyi Ildikó és Lund Ove
  3. helyezett: Magyar Balázsné

Csapatkategóriában

  1. helyezett: Dr. Harsányi Edit
  2. helyezett: Szilágyi Ildikó és Lund Ove
  3. helyezett: Balogh Andrásné és Balogh András

Azok között, akik teljesítették a verseny feltételeit, sorsoltunk.

Sorsolás útján egyéni kategóriában Radovics Kingára, csapat kategóriában Karasszon Eszterre mosolygott a szerencse.

Nyerteseinknek ezúton is szeretettel gratulálunk!

A verseny lezárult, azonban ez természetesen nem azt jelenti, hogy az Élet(FA)mód Klubnak is vége lenne. Sőt! Folyamatosan várjuk az érdeklődőket, hisz ha csatlakozol, sok érdekes és hasznos információval gazdagodhatsz, és biztos vagyok benne, hogy a jövőben is számos meglepetést tartogat a klub tagjai számára.

Hogyan tudsz csatlakozni?

Keresd a www.eletfaprogram.hu oldalon az „Életfa Klubok”-on belül az „Élet(FA)mód Klubot”, ahol a „Jelentkezem az Élet(FA)mód Klubba!” linkre kattintva tudsz regisztrálni. Ezen a felületen Életfa Program tagok számára nyílik lehetőség jelentkezni. Aki nem Életfa Program tag, de érdeklődik a klub iránt, ahogyan eddig is, a jelentkezési szándékát: az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldheti el.

Szeretném ismét javasolni, hogy amikor az Életfa Programba újonnan regisztrál valaki, már a regisztrációkor kérje felvételét az Élet(FA)mód Klubba is.

Az Élet(FA)mód Klub mindenki számára megoldást nyújthat, legyen szó tehermentesítésről, testtömeg csökkentésről, vagy akár az egész életre szóló egészséges táplálkozásról.

Természetesen nagy szeretettel várjuk azokat a „régi életfásokat” is a klubba, akik szeretnének megismerkedni az egészséges tehermentesítés-, testtömeg csökkentés-, és táplálkozás alapelveivel.

Ismét felhívom a figyelmet a Cég által támogatott négyféle Nahrin Testkontroll Csomagra, melyek között mindenki megtalálhatja a számára ideális megoldást. 

Köszönöm szépen országszerte annak a több mint, 200 aktív Életfásnak, akik bizalmat szavaztak a klubnak és aktívan részt vesznek a mindennapokban.

Szeretettel:
Kanizsárné Vaskó Nikolett
vezető dietetikus

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok