Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

RAGYOGJON A BŐRÖD!

ccnyit

Kedves Hölgyek!

Biztos vagyok benne, hogy mindannyian ismeritek az „egészség, szépség, és jó közérzetJust szlogenjét. A Just termékek mind ebben a szellemben készülnek. Ennek egyik ragyogó példája a Vital Just CC Krém. De mit jelent itt a „CC”? Angolul ez a Color Control, Color Correcting, Complexion Correcting rövidítése. Tehát ez egy krém, ami kiegyenlíti az arcbőr tónusát és optikailag megszünteti a hibáit.

Ennek a terméknek a születése 2009-ben történt, amikor Miss Singapore 2009, Janice Kum a szépség további tökéletességéért létrehozta saját kozmetikai brandjét, amit úgy hívnak, hogy Rachel K. Azon dolgozott, hogy olyan krémet alkosson meg, ami tökéletesíti az arcbőr színét, eltünteti annak apró hibáit, és emellett ápolja a bőrt. Igazából a célja az volt, hogy a bőr ragyogást kapjon és világosabb tónusú legyen, mint amilyen általában az ázsiai nők bőre. Ilyen típusú krémeket kezdtek el gyártani az amerikai és kínai piacokon. A CC krémekre jellemző, hogy nem túl zsírosak, de nagyon hidratálóak, könnyen elkenhetőek a bőrön, rengeteg növényi komponenst tartalmaznak. Kiegyenlítik a bőr tónusait, ragyogó színt adnak, és eltüntetik az apró hibákat. A CC krémek nem okoznak gyulladást és akár a zsíros bőrnek is megfelelnek, mert nem terhelik túl a bőrt. Ezek stabil termékek, és egész napra megtartják  hatásukat.

Ezek után joggal tesszük fel a kérdést, hogy ez egy varázsló? Egy tökéletesség? Túl jól hangzik, hogy igaz legyen! Pedig igaz, nekem is van és minden nap használom.

cc2

A Vital Just CC Krém valójában egy „Minden egyben megoldás”, ami egyenletes arcszínt biztosít, és bőrápoló tulajdonságokkal rendelkezik.

Alapvető funkciók:

  • Finomítja az arcszínt.
  • Elfedi a bőr tökéletlenségeit.
  • Minimalizálja, sőt elfedi a pigment foltokat, a szem alatti karikák láthatóságát.
  • Intenzív hidratálást nyújt.
  • Tartósan ellátja a bőrt fontos lipidekkel.
  • Véd a szabadgyökök ellen.
  • A napsugárzás okozta bőröregedés elleni védelem érdekében fényvédő faktort (SPF 15) tartalmaz.
  • Megőrzi a friss, fiatalos megjelenést.

Az ásványi pigmenteket tartalmazó selymes, könnyű krémfolyadék, friss és életteli kisugárzást biztosít a bőrnek. A természetes bőrtónushoz tökéletesen alkalmazkodik. Tehát, a halvány, sőt sápadt bőr, és a sötétebb, barnább tónusú bőr is jól jár vele. Mindig kihozza a bőr legideálisabb árnyalatát. Ezenkívül az arcszín kiegyensúlyozottabbá és kifinomultabbá válik, a krémben lévő válogatott növények intenzíven ápoló és hidratáló összetevőinek köszönhetően.

cc3 Fiatalító hatását több tényezőnek is köszönheti:

  • A vadrózsa olaj és kivonata megakadályozza a ráncok és foltok kialakulását.
  • A hialuron sav feltöltő hatású.
  • Az SPF15 faktor bőrvédelmet biztosít.
  • A növényi kivonatok és lipidek hosszan tartó ápolást és hidratálást biztosítanak a bőrnek, ezáltal simává, rugalmassá teszik.

A készítmény gondoskodik az arcszín tökéletességéről. A fényvédő természetes színpigmenteknek köszönhetően elfedi az egyenletlenségeket és apró ráncokat. Javítja és finomítja az arcszínt, mivel optikailag csökkenti a szemek alatti finom ráncokat, vonalakat, bőrpírt, pigmentfoltokat, és a sötét karikák láthatóságát.

Sejtvédelmet biztosít, hiszen a növényi hatóanyagok és az SPF15 együttese védik a bőrt a fény okozta bőröregedéstől. Ez a termék egy kis tubusba zárt válogatott növényi kompozíció.

Összetevői:

  • Vadrózsa kivonat (regenerál, hidratál, erősít, táplál, védi a bőrt, simító hatású)cc6
  • Pézsmarózsa olaj (vitalizál, regenerál, kollagén képződés serkentő)
  • Napraforgó csíra kivonat (egészségfejlesztő, fitonutrienseket magas koncentrációban tartalmaz, fokozza a védelmet a fény által kiváltott bőröregedés ellen)
  • Tara fa gyümölcskivonat (hatékony antioxidáns, szintén véd a fény okozta bőröregedés ellen)
  • Aloe vera gél (kiválóan hidratál, puhító hatású)
  • Jojoba olaj (simává és rugalmassá varázsolja a bőrt, olajokkal tápláló és ápoló hatású)
  • Shea vaj (puhító, bőrsimító, hidratáló, ami a száraz, érdes, repedezett bőrre kifejezetten ajánlott)
  • Mandula olaj (regenerál, hidratál, főleg a száraz bőrben a nedvességhiányt pótolja)

Ezenkívül hialuronsavat is tartalmaz, ami hidratáló és ápoló hatóanyag, az emberi szervezet természetes része. Sajnos az életkor előrehaladtával csökken a bőrben, így bőrszárazságot és apró ráncok megjelenését okozza. A krémben lévő hialuronsav megköti a nedvességet a bőr felső rétegeiben, ezáltal intenzív és hosszan tartó hidratálást biztosít. A bőr kisimul, teltebbnek tűnik, az apró ráncok csökkenek.

cc1Összesítve a Vital Just CC Krém, ennek a sok értékes anyagnak köszönhetően valójában egy csodát tesz a bőrrel, úgy viselkedik, mint egy korszerű hidratáló, öregedés gátló nappali krém, természetes színező hatással. Felmerül a kérdés. Ha az összetétele ilyen bonyolult, akkor a használata is komplikált? Éppen ellenkezőleg! Több szempontból is nagyon előnyös ez a krém. Először is nem rabolja az időnket. Reggel mindannyian nagyon sietünk és nem érünk rá a hosszan tartó procedúrákra. Másodszor, csak egy minimális mennyiség szükséges belőle. Harmadszor pedig, csak egyszer kell használni a nap során, többnyire reggel, mint ahogyan a nappali krémet szoktuk, és nincs szükség napközben korrigálni. Reggel, a megszokott arctisztítás után, egy borsónyi mennyiséget egyenletesen oszlassunk el az arcunkon, lehetőleg egészen a nyak vagy a dekoltázsig. Ne hagyjuk ki az orrot sem (mint ahogy például más nappali vagy éjszakai krémeknél szoktuk!), hiszen az se legyen eltérő színű. Ez az egész művelet annyi időt sem vesz igénybe, mint egy fogmosás. Előtte nem szükséges más nappali krémet használni. Kivéve különösen száraz bőr esetén. Ilyenkor viszont fontos figyelni, hogy ha előzőleg más megszokott Vital Just terméket használunk, hagyni kell, hogy ezek jól beszívódjanak a bőrbe. Természetesen a szemkörnyék ápolót ez a krém nem helyettesíti. És ne felejtsük éjszakára a bőrt alaposan megtisztítani és éjszakai krémet alkalmazni.

Ami engem illet, egyből beleszerettem ebbe a krémbe. Hiszen nemcsak a bőrömnek, de a lelkemnek is jót tcc5ett. Az én bőröm nagyon világos, télen elveszíti a színét, sápadttá válik, de ez a krém visszaadja nekem a nyárias, egészséges színárnyalatot. Sokkal fiatalabbnak látom magam a tükörben, anélkül, hogy az arcbőrömet alapozóval, illetve púderrel kellene korrigálnom. Te is tegyél magadnak egy szívességet, használd ezt a terméket, és majd nézd meg a tükörképedet. Amit látni fogsz, nem photoshop, hanem Te vagy. Megérdemelted ezt a kisugárzást. Ragyogj!

Dr Dacko Natasa
Életfa Egészségügyi Team

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok