Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

MINDEN NAP FRISS, MINDEN PILLANATBAN ÉLMÉNY

TENGERI ALGA TUSFÜRDŐ MAGNÉZIUMMAL

ht tatmMost már végképp beköszöntött a jó idő, verőfényes napsütés, sőt immár forróság is vár minket odakint. Ennek megfelelően nem árt, ha a mindennapi testápolási szokásaink is változnak…

Télen gyakran hívogat a kád egy forró fürdőre és sokan bizony tavasszal, nyáron is engednek a csábításnak, hiszen olyan jó elnyújtózni a forró vízben! Ám ha óvni szeretnénk bőrünk egészségét, a kevesebb gyakran több. A legkíméletesebben akkor járunk el, ha hosszú, forró fürdő helyett gyors, melegvizes zuhanyt, szappan helyett a bőr nedvességtartalmának megőrzését szolgáló készítményeket választunk.

Erre keresve sem találunk jobb megoldást a Tengeri tusfürdőnél! Hatóanyagaival - tengeri alga, kajeput és magnézium – tökéletes a reggeli felfrissüléshez, és egy kemény nap utáni regenerálódáshoz egyaránt!

A titok az esszenciális olajokban rejlik, a kardamom, a mandarin, a levendula és a patchouli illóolaj sportos, friss illatkombinációja nem csak frissít, élénkít, hanem javítja a kedélyállapotunkat és pihentet is.

ht tatm 1A tusfürdő különösen gyengéden tisztítja, hidratálja és táplálja a bőrt, mindezt egyetlen lépésben! A zuhany után érezhetően frissebbnek és erősebbnek érezzük majd magunkat.

Merülj el Te is a mindennapi élményben!

Használata a megszokott, ám rendkívül takarékos, mindössze egy kevés tusfürdőt (teáskanálnyi) öntsünk a nedves kézre vagy szivacsra, majd felhabosítás után masszírozzuk a bőrbe, ezután öblítsük le.

ht tatm 2Milyen visszajelzések érkeznek a termékről? A svájci Justhoz érkezett vásárlói vélemények szerint:

„Szuper illat! Nagyszerű tusfürdő, nagyon bőséges, egy kicsit „férfias” az illata, de én szeretem a friss, sportos hatást. Már ez az új kedvenc családi tusfürdő”

Stefania

„Egyedülálló termék! Nagyon különleges! Tényleg nagyon finom...”

Antonio C

„Tökéletesen frissít, igazán jó, mindig legyen Nálad!”

Stefan

 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok