Logo

RAGYOGJON A VILÁGOD!

ht szemspray

Kedves Barátaim!

Sajnálatos módon a körülöttünk lévő színes és gazdag világot az idő során mi egyre fakóbban látjuk és érzékeljük. És nem csupán a testi-lelki kimerültség és fásultság, hanem sokszor a fáradt szemeink miatt van ez.

Tudtátok, hogy a szemorvosokhoz forduló betegek egy ötödénél megfigyelhető a száraz szem tünetegyüttes? Valójában sokkal több olyan ember van, aki szemszárasságtól szenved, de mégsem fordul orvoshoz. Ilyenkor a leggyakoribb szempanaszok a szárazság és idegentest érzete, égető, viszkető érzés, fájdalom, a szem bevörösödése, fényérzékenység, illetve túlzott könnyezés. Ezek a tünetek különösen gyakran fordulnak elő kontaktlencse viselők és idősek esetében!

A szempanaszok lehetséges okai

A száraz szem kialakulásának okai

Ezek a tünetek roppant kellemetlenek, még ha nincs is mögötte szembetegség. Ilyenkor szükségünk van olyan segítségre, amely nyugtatja és élénkíti a szemünket, megszűnteti a szemek irritációját, fáradtságát és visszaadja természetes nedvesítő hatását.

A Justtól meg is kaptunk egy olyan terméket, mely ezekkel a tulajdonságokkal rendelkezik és komfortérzést nyújt szemünknek. Ez a termék a Szemspray Eufráziával a száraz és irritált szemek számára lett kifejlesztve.

Kiknek javasoljuk ezt a terméket? Azoknak, akik:

A termék főbb összetevői

Használata rendkívül egyszerű:

Előnyei

ht szemspray 2Fontos tudni, hogy ne szórjunk a sprayből közvetlenül a szembe! Az első használatok alkalmával az érzékenyebbek egy rövid ideig tartó égető érzést tapasztalhatnak. Ez nem mellékhatás, hanem a normális hatáshoz tartozik és egyben a hatékonyság jele is.

A szemhéj sprayt a szükségletnek megfelelően naponta többször is használhatjuk.

Ez a termék igazi segítséget nyújt azoknak, akik a szemszárazságot akarják csökkenteni illetve megszüntetni és újból élvezni a körülöttünk lévő világ szépségeit. Őrizzük meg a szemünk ragyogását lehetőleg minél tovább!

Tisztelettel:

Dr. Dacko Natalia
Egészségügyi Team

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.