Logo

NÉZZ A TÜKÖRBE ÉS LÉGY ŐSZINTE ÖNMAGADDAL!

derm

Mitől függ az egészségem? Ahogy étkezem? Ahogy megélem az életem minden percét? Ahogy gondolkozom? Attól, amit eszel vagy ahogy élsz vagy ahogy gondolkozol?

Sok összefüggése van az egészségnek, a jólétnek, a boldogságnak, a szépségnek. Minden embernek mást jelentenek-e szavak!

Túl vagyunk a karácsonyi fények adta ünnepi napokon, a szilveszteri fogadalmakon és a pihentető napok után ismét jönnek a dolgos hétköznapok.

A hét napjaira van e tervünk, hogy mindaz,amit szeretnénk beleférjen egy nap 24 órájába?

A heti kétszeri-háromszori aktív mozgás munka előtt vagy után, a napi 2-3 liter folyadékfogyasztás. Gyermekeink délutáni különóráira való "taxizás", a családi tűzhely, melegének őrzése és az egészséges vacsora készítése.

Törekszem én is arra, hogy a legtöbbet hozzak ki a napjaimból, és legyen önmagamra is minőségi időm!

A Just és Nahrin termékhasználattal sok időt tudunk megtakarítani a konyhában, a fürdőszobában, és az ajándékozások kapcsán is. Névnapokra, születésnapokra ajándékozzunk egészséget most karácsony után is. Szeretettel ajánlom Neked  kedvenc termékemet, mely mindennapjaim része!

Dermosoin vagy más néven Bőr szépség kapszula

derm 1Étrend-kiegészítő kapszula,mely tartalmaz vad árvácskát, mezei árvácskát, bojtorjánt és csalánt.  

A bőr nemcsak a legnagyobb szervünk, védelmi szerepe is jelentős. Kb. 2m² felületű, teljes testsúlyunknak kb. 15%-át teszi ki.

Nem könnyű jól érezni magunkat a saját bőrünkben, ha az szépséghibákkal terhelt. (Pl. bőrreakciók, pattanások, kivörösödés, stb.) A bőr érzelmeink és lelkünk tükre. Védőgátat képez a külső környezet káros hatásaival szemben. A környezet, amelyben élünk (pl. légszennyezettség) és mindaz, amit megeszünk, megmutatkozik bőrünkön is. Az elmúlt évtizedekben a bőrproblémák száma erősen megnőtt. A levegő már messze nem olyan, mint 50 éve volt, a táplálkozási szokásaink már sokkal kevésbé természetesek és egészségesek, mint régebben.

Egy bőrprobléma normális esetben valamilyen mikro méretű tápanyag hiányát mutatja, vagy a legfontosabb kiválasztási szerveink működési zavarát jelzi (máj, vesék, belek).

A második esetben a testünk kénytelen a felgyülemlett méreganyagokat más úton-módon eltávolítani. A faggyú- és izzadság mirigyek segítségével vagy az epidermisz keratinocita sejtjeinek segítségével (az epidermisz a felső bőrréteg 90%-át teszi ki), ami a legkülönfélébb  problémákat okozza, mint például pattanások, ekcéma, pszoriázis.

Hogy szép és problémamentes bőrünk legyen, néhány dolgot komolyan kell vennünk!

  1. Rendszeres és alapos higiénia. A cél az, hogy a bőrt védő faggyú fölösleges részét eltávolítsuk anélkül, hogy a túl gyakori mosás a bőrt „lesúrolná”.
  2. Egészséges táplálkozás:
  1. Saját életmódunk, szokásaink megváltoztatása:
  1. A szervezetből a vizet eltávolítani:

Hogy a szép bőr elérése érdekében tett törekvései jó úton haladjanak, a Nahrin kifejlesztett egy új terméket, a Dermosoin vagy más néven Bőr-szépség kapszulát!

derm 2Fő hatóanyaga: a vadárvácska, vagy más néven háromszínű árvácska a violák családjába (Violaceae) tartozó növény. Egész Európában előfordul, a vadárvácska egyike a hagyományos természet-gyógyászatban használt gyógynövényeknek. A készítményeket a növény föld feletti részéből, szárítással állítják elő. A betakarítás időpontja a növény virágzásának ideje. Többek között szalicilsavat és rutin nevű anyagot tartalmaz, amely utóbbi anyag elismert gyulladásgátló tulajdonsággal rendelkezik. A következő anyagokat tartalmazza még: kumarin, tannin, karotinoidok, szaponinok és flavonoidok.

A bőrgyógyászatban a vadárvácskát pozitív hatásai miatt használják pl. ekcéma, zsíros fejbőrgyulladás, pattanás és viszketés esetén. Segít a bőrben felgyülemlett méreganyagokat kiüríteni. Megkönnyíti a vesék és a belek kiválasztási feladatát. Hatással van a vizelet kiválasztására és a belek aktivitására (tisztító hatás). Gyulladáscsökkentő hatású különösen a légutak nyálkahártyájára, akut bronchitis és asztma esetén.

derm 3Másik összetevője a mezei árvácska, a vadárvácska kistestvére éppúgy a violák családjához tartozik, mint a vadárvácska. Világszerte előfordul, nem csak Európában. Szalicilsavat és szaponinokat tartalmaz. Akárcsak a vadárvácskának, ennek a növénynek is pozitív hatása van a bőrre, így az előbbi kiegészítőjeként használják. A természetgyógyászatban alapvetően két területen alkalmazzák: száraz köhögés és a pattanások kezelésére.

derm 4A bojtorján a kosaras virágzatú növények családjába tartozik. Időről – időre kultúrnövényként  termesztették, mivel a gyökerét zöldségként fogyasztották (főleg Japánban). A következő elnevezések ismeretesek még: szamárkáposzta, urak káposztája, óriások füle. Már a hagyományos kínai és indiai gyógyászatban is használták. Inulint, Caffeylchina-savat, keserűanyagot, kalcium-, kálium- és magnézium sókat tartalmaz. Tisztító, méregtelenítő hatása van (vesék, bőr, nyálkahártya). Gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatása is van. Ez fontos, mert a szabadgyökök túlzott keletkezése a bőrben szerepet játszik a bőrbetegségek kialakulásában és kórfejlődésében.

A növényben található Caffeylchina-sav védi a bőr kollagén állományát a napsugárzás és a mesterséges UV-sugárzás okozta változásoktól. Jól ismert a védő hatása a májkárosító (hepatotoxikus) anyagokkal szemben. A bojtorján csökkenti a koleszterin- és a zsírok felszívódását a belekben. Ezen hatásánál fogva májvédő-, tisztító és méregtelenítő hatása van. 

A Bőr szépség kapszula összetevői között szerepel a csalán is. A trópusi és sarki területeket leszámítva mindenütt honos. Nem túl régen még a hagyományos gyógyászat körébe tartozott az urtifikáció (csalánnal történő csapkodás), amelyet ízületi gyulladás és reuma esetén javasoltak az orvosok. A csalánt még ma is használják orvosi céllal, tisztító kúrában, tavaszi tonikumként a fiatal leveleit tápanyagban gazdag zöldségként fogyasztják.

Számos ásványi anyagot tartalmaz, mint például kovasavat és szilíciumdioxidot, valamint vasat, magnéziumot, nátriumot, káliumot, kalciumot (nagyon fontos a bőr és a csontok számára), hisztamint, hangyasavat, szerotonint, tannint, A-, B- és C-vitaminokat. A csalánt vérzéscsillapító, és tisztító tulajdonsága miatt hasmenés és cukorbetegség esetén is használják.

A Bőr- szépség kapszula jellemzői

Gyógynövények ideális kombinációja a szebb és egészségesebb bőr kialakításához. A bőr a test és a lélek tükre, ezért megelőzésként a mindenkori bőrproblémákra ajánljuk, mint pattanásokra, ekcémára, zsíros fejbőrre, és viszketés ellen. Alkalmas a bőr méregtelenítésére, olyan termék, amely ideálisan kombinálható az Affi’line-nal (szintén Nahrin termék), lehetővé téve a vesék legjobb méregtelenítését.

Hogyan alkalmazzuk?

1 kapszula naponta, lehetőleg reggelente egy nagy pohár vízzel együtt elfogyasztva. 30 kapszulát tartalmaz, így 30 napra elegendő, ha betartjuk az előbbi ajánlást.

Kinek ajánljuk?

derm 5Minden olyan személynek, akinek bőrproblémái vannak, mint pl. pattanások, ekcéma, zsíros fejbőr, viszketés. A fiataloknak zsíros bőrre való hajlam és pattanások esetén. Mindenkinek, aki rendszeresen ápolja a bőrét és 100%-ban természetes anyagokból készült termékeket részesíti előnyben.

A Bőr szépség kapszulával együttes fogyasztásra ajánljuk még a Nahrin Articsóka keserű italunkat, az Alma- és Barackírót, a Nutricap köles kapszulát és az Affi’line-t!

Számodra és számomra is elengedhetetlen az önbizalom, a kisugárzás és az egészséges, ragyogó arc jelenléte! Nem megy magától, ezért is tennünk kell, illetve érdemes! 

Sok sikert Neked a valódi tükröd kezeléséhez!

Szeretettel:

Hegyi Gyöngyi
Egészségügyi Team
Egészségterv Tanácsadó
06-70/4572712


Források:

Beata Fussenegger svájci export vezető termékbevezető prezentációja.

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.