Logo

HEGYI BORÓKA SZIRUP

hbszA Boróka fenyő (Juniperus communis) évszázadok óta ismert, Európa hegyvidékein vadon előforduló 2-4 m magas cserje.

A hegyi boróka illóolajokat és flavonoidokat tartalmaz, mely hatására csökken a hajszálerek törékenysége, áteresztő képessége, ezért szív és érrendszeri betegségekben használják. Ennek a növénynek a terméséből sajtolt, glükóz sziruppal készült lekvár - szirup.

Megfázásos, hűléses, reumás panaszok enyhítője. Kiváló vízhajtó hatású anélkül, hogy az ásványi anyagok (K, Mg) kiürülnének.

Fájdalomcsillapító és görcsoldó hatása már évszázadok óta ismert: gyermek- és felnőttkorban egyaránt alkalmazott készítmény.

A Nahrin termékek közül az első termékek között hozták létre, és azóta összetétele nem változott, az eredeti recept alapján gyártják még ma is!

Hatásai

100gr szirupban 42gr glükóz van! Cukorbetegek nem fogyaszthatják!

Vesegyulladásnál, veseköves betegeknél, nem jól beállított magas vérnyomásos betegnél, kismamáknál az első négy hónapban nem alkalmazható!

Finom íze miatt a gyerekek is nagyon szeretik.

Napi ajánlott mennyiség 1 evőkanál, amit elfogyaszthatunk egyszerre, vagy két alkalommal - reggel és este.

Fogyasztása sokoldalú lehet: teaként, üdítőként, töményen vagy egy evőkanálnyi szirupot 1 liter vízben feloldva, de akár kenyérre kenve, meleg teába vagy tejbe keverve a gyerekek kedvence!

Miért használom én a Boróka lekvárunkat? Kizárólag megelőzésre!

Mert isteni finom az íze, mert szeretném szervezetemben a gyulladásokat megelőzni ill. az egyéb hatásai révén egészségesen élni!

Legyél te is a Boróka szirupunk elégedett fogyasztója!

Hegyi Gyöngyi
Egészségügyi Team
Életvezetési Tanácsadó
Védőnő
70/4572712

Felhasznált irodalom: Életfa Termékismertető Katalógus

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.