Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

SZAKMAISÁG AZ ÉLETFA PROGRAMBAN

szaep

Az elmúlt hónapban fejlesztés, előrelépés történt az Életfa Program szakmai életében: újraalakult az egészségügyi team.

De mit is jelent az, hogy szakmaiság? Miért van erre szükség?

Én azt gondolom egy hiteles közösségvezetés, egy egészségőrző program egyik alapvető pillére a megfelelő háttértudás és szakmaiság. De ezt nem csak én gondolom így, hisz felelős, tudatos vezetőként Schmidt Ferenc igazgató úr is így gondolkodott, amikor munkájához egészségügyi szakembereket hívott segítségül, akik tudásukkal, szakmai hozzáértésükkel segítették a termékajánlást.

Mondhatnám azt is, hogy a szakmaiság és a jó szándék találkozott és egy olyan dolog született, amely ma már jóval túlmutat a magas minőségű, természetes hatóanyagokban gazdag termékek használatán - emberek és családok tömegeinek biztosít lehetőséget az egészséges életre, szellemi, lelki, fizikai fejlődésre - ez nem más, mint az Életfa Program.

A szakmaiság a legnagyobb védelem és biztonság.

Biztonság nekünk, az Életfa programban dolgozóknak és biztonság azoknak a családoknak, akikkel kapcsolatban állunk és a célunk az, hogy ezt a biztonságot az egész országra kiterjesszük, a lehető legtöbb családhoz eljuttassuk.

Ez a munka átfogó és nagyon sokszínű. Tevékenységünk magában foglalja mindazon törekvéseket, melyek az egészség fejlesztését, megőrzését, illetve betegség esetén az egészség mielőbbi visszaállítását szolgálják. Legfontosabb feladataink közé tartozik a betegségek kialakulásának megelőzése, a családok tartós egészségének a megőrzése.

Célunk ehhez a munkához újszerű, informatív, szakmai igényességgel és alapossággal kidolgozott eszközöket, programokat kidolgozni, melyek hatékony segítséget jelenthetnek. Ennek a folyamatnak az egyik része, előrelépése történt meg az elmúlt hónapban, mikor újraalakult, kibővült, az egészségügyi team.

Munkacsoportunk tagjai szakmailag tapasztalt, gyakorlattal rendelkező, nyitott és tettre kész orvosok, egészségügyi szakemberek, akik egyenrangú félként, a közös cél mentén tudnak együtt dolgozni, gondolkozni. Nálunk nem egymással szemben, hanem egymás tudását kiegészítve, kölcsönösen segítve, támogatva dolgozik orvos, természetgyógyász, védőnő, ápoló és dietetikus.

szaep 1

A találkozón közösen meghallgatott előadások; a szóban és írásban lefolytatott beszélgetések; egymás érdeklődésének, ötleteinek, véleményének megismerése; megoldandó problémák és kihívások keresése, kezelése olyan légkört teremt a csoporton belül, ami mindenképpen előre visz és ösztönzi, támogatja a mi szakmai fejlődésünket is.

Alapvető értékeink:

  • a megalapozott tudás és szilárd szakmai háttér,
  • az igényes felkészültségre alapozott, önálló, kritikai gondolkodás,
  • problémákra érzékeny, felelős döntéshozás,
  • együttműködő készség.

Ezúton is nagyon szépen köszönöm a teamtagok munkáját. Örülök, hogy velük együtt dolgozhatom és büszkeséggel tölt el, hogy részese lehetek ennek a fejlesztésnek.

Kérlek benneteket, hogy segítsétek munkánkat azzal, hogy észrevételeiteket, ötleteiteket, építő, támogató visszajelzéseiteket továbbra is eljuttatjátok hozzánk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre! Kérdés, probléma esetén is forduljatok hozzánk bizalommal, mert csak így juthatunk előre, ez közös fejlődésünk záloga.

Lássuk olyannak a világot, amilyen lehetne és tegyünk érte, hogy úgy legyen!

Szeretettel:
Starkné Szabó Eszter
vezető dietetikus
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok