Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

WALLWURZ KRÉM

wallwurz2Számomra a legnehezebben megjegyezhető nevű Wallwurz krémmel egyébként Életfás kezdeteim óta jó barátságot ápolok. Neszesszerem alaptartozéka, mindig van nálam.
Szeptemberben egy családi futóversenyen több versenyzőnek is tudtam vele segítséget nyújtani izomfájdalom esetén. Ám a leglátványosabb esetem a múlt héten történt.

homoritAz egyik jógaórán különösen sok térdeplő ászánát (pl. marjariasana, ustrasana, kapotasana) végeztünk. Óra végén az egyik társam megjegyezte, hogy neki ettől mennyire meg fog kékülni a térde és a lábfeje, mert a nagyon vékony a bőre miatt az ilyen terheléstől neki napokig "tiplijei" vannak. domboritMegnéztük és tényleg már látszottak a foltok kialakulásának a nyomai. Megkérdeztem szeretne-e kipróbálni valamit? Azt  felelte bármit, csak ne nézzen ki úgy, mint akit elkalapáltak. Kikaptam a Wallwurzot a táskámból, bekentem vele a lábfejét és a térdét.

Másnap nevetve hívott fel, hogy ha nem tapasztalja meg, el sem hiszi, hogy ez lehetséges, mert egyetlen kék foltja nem volt reggelre. Aki nem hiszi, járjon utána!

Pilisszentiván, 2015. Enyészet hava 03.

Szeretettel
Berecz Ildikó
Napsugár csapat

fotó: Természetgyógyász Magazin XVII. évfolyam 10. szám

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok