Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

HALLOWEEN - TÖK - TÖKMAGSZIRUP!

Tokmag1Halloween szimbóluma, hosszú évszázadok óta a kivájt töklámpás, az ún. Jack-lámpa, amely eredetileg kettős célt szolgált: egyrészt távol tartotta a gonosz szellemeket, másrészt pedig így világítottak a halottak szellemeinek, hogy azok hazatalálhassanak.

Szerencsére a tök nemcsak lámpásként tesz jó szolgálatot. A tök és a tökmag gazdag az A-vitamin elő anyagában a béta karotinban, ezzel védi a szervezetet a szabadgyökök károsító hatásától, különösen a szemet, a tüdőt, a bőrt.

Tartalmaz B-, C-, és E vitamint, kalciumot, magnéziumot, vasat, szelént, cinket és esszenciális zsírsavakat is. Rengeteg fitoszterinje révén a prosztata megnagyobbodást késlelteti, a kialakulás esetén enyhítő hatású.

nahrin tokmagszirupAz egészségünk védelmében a Nahrin Tökmag szirupjában jelenlevő anyagok jól kiegészítik és erősítik egymás hatását, növeli az ellenálló képességet, megsokszorozza a vörös vértestek számát, segítve a fertőzésekkel szembeni ellenálló képességet. Pozitív hatású az emésztésre.

Természetes antibiotikumot tartalmaz, jótékony hatása van az idegrendszerre, segíti megelőzni a prosztata megnagyobbodásának kialakulását, valamint a kialakulás miatti kezelésben is hatékony. Koleszterinszint csökkentő, az érelmeszesedés kockázatát mérsékli.

Segít eltávolítani az ólmot és a nehézfémeket a szervezetből.

Kisgyermekek ágyba vizelése esetén is jótékony hatású.  

Mivel a benne lévő cink-glutamát szabályozza a sejtosztódást, valamint gyulladáscsökkentő segít hajhullás-, köröm-, és prosztataproblémák esetén. Ezért nőknek és férfiaknak egyaránt javasolt megelőzésre, és hólyagproblémákra, mert erősíti a hólyagot, segíti a sebgyógyulást.

Javasolt gyermekvállalás előtt, a tervezés időszakában is szedni, mindkét félnek.

Gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban, aminosavakban, esszenciális zsírsavakban, ezért általános jótékony hatást fejt ki a szervezetre. Nem csak Haloweenkor!

Pilisszentiván, 2015. Mindszentek hava 28.

Szeretettel
Berecz Ildikó

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok