Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

ÚJ TANÁCSADÓI CÍM AZ ÉLETFA PROGRAMBAN

utcaepAz Életfa Országos Egészségőrző Program egy újabb mérföldkőhöz érkezet!

Mint tudjátok, számunkra nagyon fontos a folyamatos és dinamikus fejlődés, hiszen a világ változik körülöttünk, ezért Nekünk is változnunk kell. Mindig arra törekszünk, hogy olyan eszközöket és lehetőségeket biztosítsunk a számotokra, melyek segítségével hatékonyan és magabiztosan tudjátok képviselni az Életfa Program küldetését.
A programunkban a 2015-ös év a rendszerfejlesztés éve, melynek keretében egy új eszközzel, a Preventissimo Programmal ismertettünk meg Titeket. Az elmúlt fél évben folyamatosan használtuk, gyakoroltuk a program működését és most új szintre léptünk. Egy professzionális programhoz profi tudásra van szükség ahhoz, hogy magabiztosan és eredményesen használhassuk a programot a saját magunk, családtagjaink, ismerőseink egészségügyi kockázatainak kiszűrésénél, megállapításánál.
Annak érdekében, hogy valaki magabiztosan használhassa a programot, egy tudáspróbán kell részt vennie, melyet ezen a héten meg is tartottunk.
Az országban elsőként két Vezető jelentkezett, hogy számot adjon tudásáról a Budapesti Központi Klubban a Tudáspróba keretein belül. Mind a ketten nagy tudással és magabiztossággal érkeztek a helyszínre, melyet az elmúlt időszakban elvégzett sok-sok gyakorlat alapozott meg.
Megkértem Őket, mondják el Ők maguk, hogy élték meg a Tudáspróbát és milyen lehetőségeket, jövőt látnak a Programban?

"Nagyon örülök, hogy már hónapokkal ezelőtt találkoztam, ismerkedhettem, majd egyre jobban megismerhettem a PREVENTISSIMO Programot.
Éreztem, hogy ez nagyon jól hasznosítható a mindennapi életemben, de azt is tudtam, hogy a nagyon körültekintően összeállított program nagy figyelmet igényel. Az ismerkedést a tanulás követte és követi napjainkban is.
Szeretném, ha csapatomban egyre többen megismernék, elsajátítanák ezeket az ismereteket, mert a program alkalmazásával, segítségével új távlatok, új kapuk nyílnak meg az egészségmegőrzés területén.
BE2Az első Tudáspróbát izgatottan vártam, mert ebben a témában Hegyi Gyöngyivel mi voltunk az elsők. Minden megmérettetés egy kihívás, amelynek sikeres teljesítése nagyon jó érzés.
Ezen a napon a "tettek mezejére léptünk". A sikeres teljesítés után alig várom, hogy minél több munkatársam sajátítsa el a program ismeretét, majd sikeresen alkalmazza munkatársai, családtagjai, ismerősei és vásárlói körében.
A szakmaisággal, minőségi munkánkkal növelni tudjuk a minőségi megkeresések, ajánlások számát - ennek eredménye pedig egyértelmű, a megfelelő termékek kiválasztásával Magyarországon is növelni tudjuk a Just és a Nahrin termékek ajánlását.
A célom, amiért immár 20 éve dolgozom, hogy a TERMÉSZET EREJÉVEL nyerjük vissza és erősítsük meg az egészségünket!
Ezek a gondolatok, amelyek a mai nap hatására a széleskörű alkalmazás felé irányítanak, és ezt tovább is viszem csapatomban.

Köszönöm a segítséget és a motivációt!

Szeretettel: Veresné Borsányi Éva

HGY2Pénzkereseti képességemet nagyban befolyásolja a tanulás, a tudás, és ezeknek a gyakorlatban való beépítése.
Küldetésem és jövőképem, hogy Magyarországon minél több családhoz elvigyem csapatommal az egészségmegőrzés, a minőségi életvitel és a szabadidő kellemes eltöltésének (sport, honismeret) fontosságát.
Fókuszálok arra, hogy milyen ismereteim hiányoznak még és mit kell elsajátítanom ahhoz, hogy csapatom példaképe és még hatékonyabb, eredményesebb vezetője legyek!
Az Életfa Programban lehetőség nyílt egy új állapot-felmérési projekt megismeréséhez, és használatának elsajátításához. Csapatommal januárban kezdtünk el ismerkedni a programmal, és ezen új lehetőség fantasztikus erőforrásaira koncentrálni.

Több hónapos gyakorlat után nyílt rá lehetőségem, hogy a Schmidt Ferenc Igazgató Úr által kitűzött időpontban egy Tudáspróba keretében bizonyíthassam tudásomat.
Gyakorlati és elméleti tételek kihúzása után szponzorommal, Borsányi Évával elkezdtünk önállóan dolgozni. Egy állapot-felmérés után kockázati prioritás szerint egészségtervet készítettem, majd e mailen elküldtem a megadott e mail címre.
Utána következett az elméleti kérdések megválaszolása.

Nagyon boldog vagyok, hogy Magyarországon az Életfa Programban Szponzorommal mi kaptunk először EGÉSZSÉGTERV TANÁCSADÓ címet!

Célom, hogy a Delfinek csapatából minél több lelkes munkatársunk és új csapatépítőnk is boldog tulajdonosa legyen ezen új címnek!
Köszönöm Schmidt Ferenc Igazgató Úrnak és Hegyi Zsolt projektvezetőnek, hogy beépíthetem mindennapjaimban, munkámban ezt az online kockázatkezelő programot!
Köszönöm Dr. Harsányi Edit orvos-marketing Igazgatónknak és cégünk Egészségügyi Teamjének a munkáját, hiszen nagy segítséget nyújt az ő általuk létrehozott terméktáblázat!

Fókuszálj céljaidra és a siker megtalál!

Szeretettel: Hegyi Gyöngyi
Delfin csapat vezetője
Életvezetési Tanácsadó, Tréner
70/4572712

Vezetőink sikeresen túljutottak a tudáspróbán melynek következtében átvehették Magyarországon elsőként az Életfa Program Egészségterv Tanácsadói címet!

Szívből Gratulálunk Nekik!
Életfa Program Csapata

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok