Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

EGYEN-SÚLY CSOMAG! EGYSZERŰEN: IMÁDOM!!!

szilagyi ildiko egyensuly csomag

Hogy miért?
Mert, ahogy az elnevezésében is benne van, az egyensúly a cél! Az, hogy használatával, a salaktalanító étellel, itallal tehermentesíted a szervezeted, optimalizálod a súlyod, hízol, vagy fogysz, (ez az adagolásától függ), de nem ám akár hogyan! Úgy, hogy nem megvonod a szervezetedtől az ételt, hanem úgy, hogy mindkét esetben eszel, és iszol!

Nézzük meg, hogy mit is takar ez a 3 termékből álló összeállítás:
1 Affiline szörp, 1 Barackíró, 1 Nahrofit kávé.
Nos: ebben az összeállításban benne van a napi folyadékod (Affiline), és 2 étkezésed (Barackíró, Nahrofit kávé).

Az Affiline szörp és a Barackíró rendezi a víztereidet, kihajtja az ödémákat, biztosítja az anyagcsere gyorsításod ­­- de nem hashajtó! --, a vesetevékenység segítésed, ez által optimalizálja a vérnyomásod, szépíti a bőrödet (belső kozmetikum), átmossa az  ízületi nedved, megszünteti a köszvényt,  rendezi a székletedet, és azon túl, hogy az Affiline vérképző is, inulin tartalmánál fogva mindkét termék támogatja a bélflórád! Az inulin prebiotikum, tápanyaga a bélflórának, ez által erősíti az immunrendszert, optimalizálja a felszívódást, és mivel felszaporítja a hasznos bélflórát, értelemszerűen kiszorítja az esetlegesen túlszaporodott gombákat, így pedig candida ellenes védelmet is jelent!

Gondoltad volna??? Ugye milyen csodálatos?

Én a Barackírót reggelire fogyasztom: 2 dl vízbe teszek 2 evőkanál port, és összerázás után megiszom. Lehetőség szerint 2 óra hosszáig csak bőséges folyadékot iszok (fél-1 liternyi vizet, vagy Affiline szörpös vizet, zöld teát), ez után gyümölcs, vagy más tízórai jön.
Az Affiline szörp másfél liter sima, vagy citrom/narancs aroma olajakkal ízesített vízbe, vagy gyümölcsteába kerül, 2-3 evőkanálnyi, és egész nap iszogatom.

És hol van a napirendemben az imádott Nahrofitom?
Ez a minőségi, energiát, koncentrációt, optimális súlyt biztosító, éles látást segítő, nyálkahártya védő, koleszterin szintet csökkentő, idegrendszert támogató, „okosító”, stresszoldó, vércukor szint, vérnyomás barát, ”nasit” kiváltó, 2 dl folyadékban, akár vízben összerázott, lisztérzékenyeknek, cukorbetegeknek kifejezetten ajánlott, gyerekeknek is fogyasztható, pillanatok alatt elkészíthető és felszívódó, alacsony kalória tartalmú kulináris élmény?

Nos, bármelyik étkezésem lehet a nap folyamán! Bármelyik!!!

Aki súlyt szeretne csökkenteni, egy tetszőleges étkezése helyett igya, lehetőleg vízzel,  aki pedig hízni szeretne, az közvetlenül a meglevő étkezés(ei) után igya, tejjel, rizstejjel, vagy zabtejjel, ahogy kedve tartja!

Nincs éhesen, reggeli nélkül induló nap, napközbeni kiéhezés, megszomjazás, mert ezek mindig kéznél vannak! Van viszont karcsú alak, kicsattanó energia, szép bőr, egészséges ízületek, jól működő, ép bélrendszer, optimális vérnyomás, vércukorszint, a vágyott kép a tükörben, és MOSOLY AZ ARCON!

Ezt kínálom Neked, ezt kínálja Neked az EGYEN-SÚLY CSOMAG! Mondd, lehet neki ellenállni?
Tudod mit? Nem érdemes… :)
Szívből ajánlom Neked!

PS: és ha idáig eljutottál az olvasásban, fogadd szeretettel az ajándékod: kettő áráért a harmadik termék is a Tied lehet! Ugye, hogy kihagyhatatlan???

Szilágyi Ildikó
Vezető Tanácsadó, Tréner
Legjobb szponzor
20 9 519 908

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok