Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

KÜLÖNLEGES ALPOK JAVA FÉRFIAKNAK - HAVASI GYOPÁR CSALÁD

havasi gyopar vonalA friss, gleccser illatú, ápoló, hidratáló készítménycsalád bársonyossá, feszessé teszi a bőrt. Egész napra üde, energikus érzést varázsol használójának. Habtusfűrdő, Testápoló, Roll-on és After shave minden bőrtípusra, naponkénti tisztálkodáshoz ajánlott.

Összetételük: havasi gyopár kivonat, panthenol, A-, E-vitamin, menthyl lactate, aloe vera kivonat, füzike kivonat, sorbitol, allantoin, mályva kivonat, CM-glucan.

Antibakteriális, hidratáló hatású, stabilizálja a bőrfunkciókat, fokozza az ellenálló képességet, kis mértékben véd az UV sugárzástól, gyulladáscsökkentő, kellemes illatú, energetizáló. Bársonyossá, selymessé teszi a bőrt.

Különleges összetevője, a havasi gyopár puhítja és hidratálja a bőrt, véd az irritációtól, a bakteriális és gombafertőzéstől, napsugaraktól. Antioxidánsainak köszönhetően erős fiatalító hatással rendelkezik. Ideális szer az érzékeny, gyulladásra hajlamos bőrre.

Havasi gyopár habtusfürdő
Nagyon kíméletesen, de magas hatásfokkal tisztítja a bőrt. Lágy hab állagának köszönhetően különleges fürdési élményt nyújt. Kellemesen felfrissít, tökéletes a nyári testápoláshoz, hiszen UV-szűrőt tartalmaz, a napozás után hűsít, az érzékeny bőrfelületet cseranyagai segítségével ápolja. Intenzív gyulladásgátló. Bár elsősorban férfiak használják, de szeretnénk azon hölgyek figyelmébe is ajánlani, akik szeretik a friss, karakteres illatot.

Havasi gyopár testápoló
Rendkívüli hatásfokkal hidratálja a bőrt. Rugalmassá, bársonyossá teszi azt. Véd, ápol, a száraz bőrt gyorsan regenerálj ,a gazdag ápolóanyagainak köszönhetően. Védelmet nyújt az UV sugárzás ellen, selymes védőréteget képez a bőrön. Egész napra kellemes közérzetet biztosít.
A Havasi gyopár deo roll-on a termékcsalád többi tagjához hasonlóan kifejezetten kellemes, jellegzetes, egyedi illattal bír. Természetes anyagainak, összetevőinek köszönhetően közömbösíti a kellemetlen szagokat, miközben nem gátolja az izzadást. Érzékeny bőrűek is használhatják, enyhe gyulladásgátló hatása is van, nem csak ápolja a bőrt, hanem védi is azt a környezeti ártalmak ellen. Enyhén savas pH-val rendelkezik (4,0-5,0), ezzel védik a bőrt a kórokozók szaporodásától.

Borotválkozás utáni zselé havasi gyopárral
Különleges zselé, gyengéden ápolja és hidratálja a borotválkozás utáni igénybevett bőrfelületet. Növeli a bőr üdeségét, rugalmasságát. Intenzív gyulladásgátló. Kellemes illatával különleges megjelenést biztosít.

Szeretettel ajánlom a minőségi kozmetikumokat előnyben részesítők számára.

Heller Lilla
Delfin Csapat, Egészségügyi Team

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok