Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

VIVI ALOE ITAL

vivi

Már a régi egyiptomiak (Kleopátra), híres emberek (Nagy Sándor), és a mayák mindannyian megbíztak az Aloe növény gyógyító erejében, és szépségelixírként is használták.

Az Aloe Vera aratása-szedése még mindig kézimunka azért, hogy a növény ne sérüljön. Majdnem az egész tisztító folyamat is kézzel történik, mivel a gépi tisztítás nem kíméli a növényt. A frissen leszedett Aloe Vera leveleket hideg vízben leöblítik, kefével tisztítják. Közvetlen ez után a leveleket a feldolgozáshoz továbbítják. Magas minőségű áru esetén több minőségellenőrzés következik, a legkisebb levélmaradványokat is kitisztítják. Ezután következnek a labortesztek a baktériumok és paraziták miatt. A Nahrin magas minőséget biztosít, a friss zselét rögtön lefagyasztják, csak az üzemben történő feldolgozáskor olvasztják fel, és keverik össze a citrommal és a gyümölcskoncentrátummal. Ezután a terméket kalium-szorbáttal stabilizálják. A Nahrin nem használ sűrítőanyagot, ezért ez a termék folyékony, teljesen tiszta, a levél tiszta levét tartalmazza, áttetsző színű, és kellemes ízű ital.

A Vivi Aloe ízhatása szinte észrevétlenné válik, ha üdítőhöz, Íróhoz vagy Narosan vitaminokhoz adjuk. Az Aloe ital önállóan is szedhető, de a legtöbb Nahrin termékkel ideálisan kombinálható, azok hatását megsokszorozza.

Az Aloe Verának nagy az enzim tartalma, 92 féle enzimet tartalmaz, amik segítenek a tápanyagok felszívódásában és hasznosulásában.

Aloe Vera: gyulladáscsökkentő, gombaölő, antibiotikus és regeneráló hatású, nagy értékű növény! Regenerálja a szöveteket, segíti az immunrendszer funkcióit, kiváló fájdalomcsillapító hatású (természetes szalicilt tartalmaz).

Méregtelenít, salaktalanít, vitalizál és serkenti a bélműködést. Koleszterincsökkentő, antibakteriális hatású, külsőleg sebgyógyító és hűsítő. Napégés ellen fájdalomcsillapító hatású. Természetes ásványi anyagokat tartalmaz pl. Ca, Na, K, Mg. Civilizációs betegségek megelőzésére (pl. székrekedés) hatásos. Rosttartalma javítja a vitaminok felszívódását, segíti a hasznos bélbaktériumok anyagcseréjét.

Természetes vitamin tartalma miatt - A, B, C, D, E - fokozza az immunrendszer működését.

Összetétel: tiszta aloe vera lé 95%, gyümölcscukor, citromlé (koncentrátumból), tartósítószer: kálium-szorbát 0,001%. Vitamin- és ásványianyag-tartalom: A-, B-, C-, D- és E-vitamin, kalcium, magnézium, nátrium, kálium.

Adagolás:
- Felnőtteknek naponta 1-3 alkalommal 5-10ml (kb. egy evőkanál), étkezések előtt.
- Gyermekkorban: 3 éves kortól 1x2,5ml 6 éves korig.
- 6-12 éves:1-2x5ml naponta.
- 12 éves kortól a felnőtt adag javasolható.

Cukorbetegek is fogyaszthatják! 100ml-ben 6g szénhidrát van (diétába beleszámolható).

Egy Kismama, Teicht Tünde tapasztalatai az Aloe Veráról:

„Szerencsésnek érezhetem magam, mert az első időkben a rosszullét, az émelygés, a hányinger és társai elkerültek engem. A székrekedés viszont nálam is kezdett kialakulni, de nem ijedtem meg (tudod, amit mondtam: BIZTONSÁG). Tudtam mihez kell nyúlni, ezért a ViviAloe - hűtőm lakója - az, amit nap mint nap fogyasztok.”

Legyél Te is a Nahrin svájci minőségű Aloe Vera italunk biztonságot adó hűsítő árnyékában!

Szeretettel:

Hegyi Gyöngyi

Életvezetési Tanácsadó, Védőnő

70/4572712

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok